Ο Φουτσιτζής και το αναμνηστικό…

Στον Πιερικό Αρχέλαο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Φουτσιτζής. Ο 32χρονος  small forward (1μ97) έρχεται να δώσει… εμπειρία στην ομάδα, ενώ πέρυσι αγωνίζονταν στην Αναγέννηση Φλόγα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος που είμαι πλέον μέλος της οικογενείας του Πιερικού Αρχέλαου. Πιστεύω ότι με την βοήθεια των συμπαικτών μου και του προπονητικού τιμ θα προσφέρουμε πλούσιο θέαμα αλλά και επιτυχίες στο σύλλογο», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη Φουτσιτζή για τη μεταγραφή του στο σύλλογο της Κατερίνης και συνέχισε: « Στην ομάδα δουλεύουμε πολύ σκληρά αλλά και μεθοδικά ώστε να είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα. Είμαι σίγουρος ότι για ακόμη μια φορά το καταπληκτικό φίλαθλο κοινό της Κατερίνης θα είναι στο πλευρό μας και θα δημιουργήσει μια όμορφη ατμόσφαιρα. Τέλος, εύχομαι καλή επιτυχία, καλή δύναμη και υγεία σε όλους τους αθλητές, προπονητές και διοικούντες του συλλόγου».

Η Εθνική Ελλάδος …στον Πιερικό Αρχέλαο

Από τη Λιθουανία στην Κατερίνη!  Επιστροφή στη βάση για τον Θανάση Μολυβδά, ο οποίος επέστρεψε από το Ευρωμπάσκετ που διεξήχθη στη Λιθουανία, όπου ασκούσε τα καθήκοντα του βοηθού στον προπονητή Ηλία Ζούρο. Ο Θανάσης Μολυβδάς βρίσκεται ξανά στην Κατερίνη καθώς είναι βοηθός προπονητή στον Πιερικό Αρχέλαο, αλλά και … «τιμονιέρης» στα τελευταία παιχνίδια της περσινής αγωνιστικής που τελείωσε με την παραμονή της ομάδας στην Α2, έφερε στην Κατερινιώτικη ομάδα μια φωτογραφία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Η φωτογραφία αυτή που κοσμεί πλέον τα γραφεία του συλλόγου, έχει υπογραφές από όλους τους εικονιζόμενους, είναι αφιερωμένη στον Πιερικό Αρχέλαο και έγινε αντικείμενο χαράς για τους ανθρώπους του συλλόγου.

Ο Θανάσης Μολυβδάς δέχθηκε τις θερμές ευχαριστίες όλων, καθώς και τα συγχαρητήρια για την επιτυχημένη συνεργασία του στην Εθνική Ελλάδος.

Έγινε με επιτυχία και το τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 του Πιερικού Αρχελάου.

Συμμετείχαν πάνω από 120 παιδιά

Πάνω από 120 παιδιά ηλικίας 6 έως 15 ετών συμμετείχαν το Σαββατοκύριακο στο τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 που οργάνωσε με επιτυχία το τμήμα ακαδημιών του Πιερικού Αρχελάου.

Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες διαγωνίστηκαν μεταξύ τους ανά φύλο και ανά ηλικία. Το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν οι προκριματικοί αγώνες, ενώ την Κυριακή έγιναν οι τελικοί, καθώς και οι αγώνες κατάταξης για κάθε κατηγορία.

Πάντως είναι παρήγορο το γεγονός ότι τα παιδιά της Κατερίνης, όπως βέβαια και οι γονείς τους, δείχνουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια για τον αθλητισμό και κύρια για την καλαθοσφαίριση. Αυτό μάλιστα αποδεικνύεται και από τη μαζική συμμετοχή τους στις δραστηριότητες της ακαδημίας του Πιερικού Αρχελάου και είναι ένα παρήγορο το γεγονός το ότι φέτος το ενδιαφέρον τους  είναι εντυπωσιακά αυξημένο.

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας του Πιερικού Αρχελάου

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας του Πιερικού Αρχελάου για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 εθνικής κατηγορίας που αρχίζει στις 1 Οκτωβρίου.

Η διάθεση γίνεται από τα γραφεία του συλλόγου στην οδό Δημ. Σταδίου 9 (τηλ. 23510 32153), τα μέλη του Δ.Σ., στο κατάστημα FOTISTORES στην οδό Σβορώνου  18 και στο τηλ. 6978 495134.
Είναι στην τιμή των 50 €, 70 € και 100 €.