«Θα πάρει ο καθένας ο,τι του αξίζει, στο μέρος που πρέπει!»

Η μεγάλη στιγμή για τον Πανιώνιο πλησιάζει καθώς αύριο (6/5)  δίνει φιλοξενεί τον Δούκα αναζητώντας τη νίκη θα πάρει που θα του δώσει την πρώτη θέση και την άνοδο στην Basket League. Οι “Πάνθηρες“, με ανακοίνωσή τους με την οποία… πετούν “καρφιά” εναντίον των φιλοξενουμένων.

Η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μπάσκετ παίζει αύριο για την άνοδο στην φυσική της θέση (17:00 Αρτάκης). Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα “περίεργων” που τακτική της έχει την πρόκληση. Θα τους λιώσουμε γιατί απλά δεν μπαίνει σε σύγκριση το ειδικό βάρος του ενός, με τον άλλο Σύλλογο.

Όμως, θα πρέπει να γνωρίζουμε μερικά πράγματα πριν να έρθει η ώρα του τζάμπολ. Αυτό που ξέρει καλά να κάνει μια ομάδα “περιέργων” είναι οι προκλήσεις. Προκλήσεις που επ’ ουδενί δεν πρέπει να τσιμπήσουμε!

Κόντρα διαιτησία, “συνοδοί” της ομάδας τους (από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο όπως μαθαίνουμε) και άλλα όμορφα, με τα οποία θα κοιτάξουν αυτοί να δημιουργήσουν τις καταστάσεις για να χαλάσουν το παιχνίδι και κατ’ επέκταση να το πάνε εκεί που θέλουν (εκκενώσεις γηπέδου, κατοχύρωση αγώνα υπέρ τους στα χαρτιά κλπ)

Με όλα αυτά εμείς θα ασχοληθούμε ΕΞΩ από το Αρτάκης. Θα πάρει ο καθένας ο,τι του αξίζει, στο μέρος που πρέπει! Μέσα στο γήπεδο, κανένα αντικείμενο, καμία κίνηση που θα βλάψει την ομάδα δεν θα πρέπει να γίνει. Δεν θα τσιμπήσουμε σε προκλήσεις ΕΝΤΟΣ του γηπέδου.

Φωνή, ατμόσφαιρα Αρτάκης, να λιώσουν τα σίδερα χωρίς να δώσουμε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ για διακοπή. Κερδίζουμε και ανεβαίνουμε.

Το ραντεβού μας 15:00 στο περίπτερό μας, στην πλατεία και από εκεί 15:15 αναχώρηση για το κλειστό.

Πάμε να τους δείξουμε τη φιλοξενία της Νέας Σμύρνης από πρώτο χέρι. Όσοι περίεργοι και να είναι, άλλοι τόσοι μυστήριοι θα είμαστε και εμείς.

Υ.Γ.1 Έχει και πηγάδι έξω από το κλειστό …

Υ.Γ.2 Εισιτήρια θα μπορείτε να πάρετε, σήμερα από τις 17:30 μέχρι τις 21:30 και αύριο από τη 13:00 μέχρι τις 15:00, από το κιόσκι μας στην Πλατεία!

Panthers Club 1983».