Πάντσιος: «Ματς κομβικής σημασίας»

Ο Εθνικός δίνει αύριο (20/12, 17.00) στην Τριπόλη το τελευταίο ματς της χρονιάς. Ο Απόστολος Πάντσιος μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας για τον Αρκαδικό και τη σημασία της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

«Το αυριανό παιχνίδι έχει κομβική σημασία για εμάς. Το ίδιο πιστεύω και για τον Αρκαδικό. Είμαστε δύο ομάδες που πρώτο μας μέλημα είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία. Είναι σημαντικό να κάνουμε το «διπλό» πριν τη διακοπή, τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά. Είναι, επίσης, μια ευκαιρία να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και εκτός έδρας».

Στη συνέχεια, ανέφερε, «Αρκαδικός είναι μια πολύ μαχητική ομάδα. Και ειδικά μέσα στην έδρα της. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Τέλος, υπογράμμισε «Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας θα μπορούσε να είναι σαφώς καλύτερη. Έχουμε δείξει μέσα στο παρκέ πως μπορούμε να καταφέρουμε πολλά περισσότερα, αλλά τα τελικά αποτέλεσματα μας αδικούν. Το Πρωτάθλημα έχει πολύ χρόνο ακόμη, βέβαια, και είμαι σίγουρος πως θα βελτιωθούμε».