Πάτησε γήπεδο ο ΟΦΗ

Η δουλειά άρχισε στον ΟΦΗ. Η κρητική ομάδα έκανε σήμερα στο Βαρδινογιάννειο την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας χρονιάς, με τον Βασίλη Ράλλη να έχει στη διάθεσή του ένα κράμα έμπειρων και νεαρών παικτών.

Όπως αναφέρει σχετικά και η ανακοίνωση του ΟΦΗ…

«Με αισιοδοξία, χαμόγελα και όρεξη για σκληρή δουλειά με στόχο να υλοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας, πραγματοποιήθηκε η «πρώτη» του ΟΦΗ το απόγευμα της Τετάρτης (19/8) στο κλειστό του ΒΑΚ.

Ο Βασίλης Ράλλης υποδέχθηκε παλιούς και νέους παίκτες στο παρκέ του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, τονίζοντας τη νέα φιλοσοφία της ομάδας που είναι μαζί με τα έμπειρα παιδιά του ροστερ να αποκτήσουν εμπειρίες τα νεότερα που βγαίνουν από της ακαδημίες του σωματείου.

Το “παρών” στην πρώτη προπόνηση της ομάδας έδωσε και ο νέος πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ, Συμεών Καμπάκας.

Ο οποίος τόνισε ότι όλη η επιτροπή θα είναι δίπλα στα παιδιά και παράλληλα πρόσθεσε ότι θα ήθελε να συνεχιστεί το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική σεζόν, κάτι που επιβεβαίωσαν με την σειρά τους και ο υπεύθυνος μάρκετινγκ του ΟΦΗ BC, Ηρακλής Σφακιανάκης καθώς και ο έφορος του τμήματος, Σωτήρης Καταρτζόγλου.

Το λόγο πήρε και ο γενικός αρχηγός, Μάνος Σφακιανάκης που ευχήθηκε σε μια τόσο διαφορετική και δύσκολη σεζόν να καταφέρει η ομάδα την πορεία της και να ευχαριστηθεί το μπάσκετ».