Πέττας: «Thanks for the memories»

pettasΔύο χρόνια κοινής και επιτυχημένης πορείας δεν ξεχνιούνται. Το Ψυχικό με ανακοίνωσή του αποχαιρετά τον Νίκο Πέττα ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στον σύλλογο.

Αναλυτικά:

«Μετά από δύο χρόνια κοινής πορείας, ο Νίκος Πέττας αποχωρεί από τον σύλλογο. Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας και η δήλωση αποχώρησης του παίκτη που ηγήθηκε των προσπαθειών μας την τελευταία διετία.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ε. ΨΥΧΙΚΟΥ

“Η Α.Ε. Ψυχικού αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον σπουδαίο αθλητή και ακόμα πιο σπουδαίο άνθρωπο Νίκο Πέττα για την προσφορά του τα δύο τελευταία χρόνια στην ομάδα μας. Η παρουσία του συνοδεύτηκε από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συλλόγου. Κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, εκτός από ηγέτης εντός παρκέ, να γίνει μέλος της οικογένειάς μας. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια. Νίκο, θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας…”

ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΠΕΤΤΑ

“Οφείλω να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στην οικογένεια του Ψυχικού, την οικογένειά μου. Μία ομάδα που διδάσκει αρχές και ήθος και αντιμετωπίζει τα παιδιά της με σεβασμό, πρώτα ως ανθρώπους και έπειτα ως αθλητές.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους της διοίκησης, οι οποίοι είναι άξιοι συνεχιστές του οράματος του αείμνηστου προέδρου μας κ. Χουλιαράκη, τους συμπαίκτες μου την τελευταία διετία που θα μου μείνει αξέχαστη, τους απλούς φιλάθλους της ομάδας μας για όλη την υποστήριξή τους προς το πρόσωπό μου, αλλά και τον άνθρωπο που με στήριξε όσο κανένας άλλος προπονητής στην καριέρα μου, τον Γιώργο Ρεμεντέλα.

Ό,τι και να πως για όσα ζήσαμε την τελευταία διετία θα είναι πολύ λίγο. Το σίγουρο είναι ότι το Ψυχικό και οι άνθρωποί του θα έχουν πάντα θέση στην καρδιά μου. Εύχομαι καλή συνέχεια και είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα πετύχει τους στόχους που θα θέσει. Thanks for the memories”».