Άλλους δύο παίκτες ανακοίνωσε σήμερα (5/9) ο Ερμής Λαγκαδά. Οι “πράσινοι” υπέγραψαν συμβόλαιο με τον Μιχάλη Βλάχο και τον Σάββα Πεχλιβανίδη, δύο γκαρντ που ήταν πέρυσι αντίπαλοί τους στο βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής.

Ο 18χρονος Πεχλιβανίδης έπαιξε στον Πρωτέα Γρεβενών, έχοντας 86 πόντους σε 20 αγώνες (4,3 μ.ό.). Ο 24χρονος Βλάχος είχε 213 πόντους σε 21 αγώνες (10,1 μ.ό.) με τη φανέλα του Πολύγυρου.

Αναλυτικά:

«Ο ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τους αθλητές Βλαχο Μιχαλη (1.90,24) και Σάββα Πεχλιβανιδη (1.95, 18) για την ενίσχυση της περιφερειακής του γραμμής.

Οι δυο αθλητές είναι γνώριμοι στην ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, καθώς πέρυσι αγωνίστηκαν ως αντίπαλοι στο πρωτάθλημα της Β εθνικης, ο Μιχάλης με την φανέλα του Πολυγυρου,όπου σε 21 αγώνες είχε 211 πόντους με 33τριποντα και ο Σάββας με τον Πρωτεα Γρεβενών, όπου σε 21 αγώνες πέτυχε 87 πόντους με 16 τριποντα.

Ευχόμαστε και στους δύο αθλητές ΚΑΛΉ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Στα υπόλοιπα νέα, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας με μια πρωινή προπόνηση στο Κλειστό του Λαγκαδά και ανανεώθηκε το ραντεβού για την Δευτέρα το απόγευμα».