Στον Φιλαθλητικό θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν ο Νίκος Μπουραντάς, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την πρώην ομάδα του, τη Σαντορίνη.

Η ανακοίνωση των Κυκλαδιτών:

«Στον Φιλαθλητικό Ο.Α. Ζωγράφου, θα συνεχίσει την αθλητική του πορεία ο νεαρός αθλητής της ομάδας μας Νικόλαος Μπουραντάς.

Ο Νίκος έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην ομάδα που ανέδειξε τον σπουδαίο Γιάννη Αντετοκούνμπο, κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018.

Ως αθλητής της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης, έχει για εφόδιο ένα άριστο βιογραφικό και τους τίτλους του Πρωταθλητή Παίδων Κυκλάδων 2016, Πρωταθλητή Παίδων Κυκλάδων 2017, Αργυρό Μετάλλιο στο Final4 Εφήβων Κυκλάδων 2017,  Χάλκινο Μετάλλιο στο Final4 Εφήβων Κυκλάδων 2016, MVP του Final 4 Παίδων Κυκλάδων 2017, στην κορυφαία πεντάδα των διοργανώσεων του Final 4 Εφήβων Κυκλάδων 2017, FINAL 4 Παίδων 2016 και του FINAL 4 Εφήβων Κυκλάδων του 2016, δύο συνεχόμενες συμμετοχές στη Β΄ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων ως Πρωταθλητής Παίδων Κυκλάδων και συμμετοχές στον Β΄ Όμιλο Νότου της  Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Για όλη την οικογένεια της ΑΕ Σαντορίνης είναι ικανοποίηση να διαπιστώνουμε ότι η δουλειά που γίνεται με συνέπεια και προσήλωση στα τμήματα υποδομής της ΑΕΣ αποδίδει καρπούς και υποστηρίζει άξια τα παιδιά που αγαπούν το άθλημα.

Τα μέλη του Δ.Σ., οι προπονητές και οι συναθλητές του στην Αθλητική Ένωση Σαντορίνης ευχόμαστε να έχει υγεία, καλή πρόοδο και να εκπληρώσει όλα τα μπασκετικά του όνειρα!