«Πήρε τον αγώνα στις πλάτες του»

panelefsiniakos_omadikiΤην ήττα από τον Πρωτέα γνώρισε ο Πανελευσινιακός με τους ιθύνοντες του συλλόγου να έχουν παράπονα από τους διαιτητές της αναμέτρησης, και κυρίως από τον κύριο Ζακεστίδη. Με ανακοίνωσή του, ο σύλλογος αναφέρεται στον εν λόγω διαιτητή τονίζοντας τον τρόπο με τον οποίο σφύριζε τα φάουλ στις δύο πλευρές.

Αναλυτικά:

«Η Ελευσίνα είναι η πόλη του Πολιτισμού και του Αθλητισμού. Από την προηγούμενη Παρασκευή 11/11/2016 είναι κι επίσημα η Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021 άρα και ο Πανελευσινιακός θα σταθεί στο ύψος… του Πολιτισμού.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τον Πρωτέα σε ένα ακόμη αγώνα όπου πρωταγωνιστής δεν ήταν αθλητής αλλά διαιτητής. Είναι γνωστό από πέρυσι, στον αγώνα με τον Πανιώνιο, ότι ο διαιτητής Ζακεστίδης έχει θέμα με τον Πανελευσινιακό.

Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι, όπου κυριάρχησαν σκληρά μαρκαρίσματα – όχι… για καλαθοσφαίριση μιλάμε μην μπερδεύεστε – ο κ. Ζακεστίδης πήρε τον αγώνα στις πλάτες του κι αποφάσισε να διαιτητεύσει μόνος του όπως στα ριγκ. Κάθε άμυνα  του Πρωτέα ήταν θεαματική ενώ κάθε αντίστοιχη του Πανελευσινιακού… σκληρή κι αντιαθλητική.

Τα λέμε, τα ξαναλέμε, τα καταγγέλλουμε στις αρμόδιες αρχές, ΚΕΔ, ΕΟΚ αλλά δεν θα μας κάνετε να πάμε και στον ΟΗΕ.

Μένουμε στη μέθη της πανευρωπαϊκής επιτυχίας της Ελευσίνας μας κι εσείς κύριε Ζακεστίδη επιστρέψτε σπίτι σας ικανοποιημένος με την αυταπάτη ότι είσαστε διαιτητής καλαθοσφαίρισης».