Παίρνει “σάρκα και οστά” η κατασκευή 4 γηπέδων από την παράταξη “Δώσε Πάσα”

Οι ασκήσεις επί… χάρτου, μετουσιώνονται σε πράξη από την παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου και την ουσιαστική συνδρομή του Δημήτρη Αγγελόπουλου, ο οποίος είναι υποψήφιος με την παράταση “Δώσε Πάσα”. Όπως λοιπόν κάνει γνωστό ο Δημήτρης Αγγελόπουλος οι δεσμεύσεις για στήριξη του αναπτυξιακού μπάσκετ, με την κατασκευή κλειστών γηπέδων, αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά, καθώς ήδη είναι στα σκαριά τέσσερα νέα γήπεδα, με την παράταξη “Δώσε Πάσα” να έχει φροντίσει να βρει τους πόρους που απαιτούνται για να υλοποιηθεί το project. Και με δεδομένο ότι έχουν βρεθεί οι πόροι και οι χορηγοί που θα στηρίξουν τη συγκεκριμένη δράση, έχουν ξεκινήσει και οι επαφές με δημάρχους για να γίνουν πράξη οι δεσμεύσεις. Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος έχει ήδη συναντηθεί με τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο, ενώ όπως αναφέρει “… θα υπάρξουν συναντήσεις και με τους Δημάρχους των Δήμων Ν. Σμύρνης, Καλλιθέας και Γλυφάδας”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δημήτρη Αγγελόπουλου αναφέρει:

“To ελληνικό μπάσκετ δεν έχει ανάγκη από ευχολόγια και υποσχέσεις. Θέλει πράξεις και τις θέλει χθες! Με το άθλημα και τους ανθρώπους του να δοκιμάζονται αυτό που χρειάζεται είναι να δράσουμε άμεσα και να προετοιμαστούμε για την επόμενη ημέρα. Η δέσμευση για δημιουργία κλειστών γηπέδων δεν αποτελεί μία προεκλογική ευχή αλλά από τώρα έχουμε πιάσει δουλειά, ώστε αν η εκλογική διαδικασία φέρει τον Βαγγέλη Λιόλιο και εμένα στην ΕΟΚ να μην χαθεί ούτε μία ημέρα από την «αναγέννηση» του ελληνικού μπάσκετ.

Με μεγάλη χαρά είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι για τα τέσσερα πρώτα γήπεδα που θα δοθούν για τις ανάγκες του ερασιτεχνικού αθλητισμού έχουν βρεθεί οι πόροι, ώστε να προχωρήσουν τα έργα το συντομότερο δυνατό μετά τις εκλογές. Οι πόροι προέρχονται από μία ομάδα χορηγών, στην οποία συμμετέχω κι εγώ τόσο οικονομικά όσο και οργανωτικά. Ήδη οι επαφές με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου είναι σε προχωρημένο στάδιο, ενώ ενδιαφέρον έχει υπάρξει και επίκεινται συναντήσεις με τους Δημάρχους των Δήμων Νέας Σμύρνης, Καλλιθέας και Γλυφάδας‼️
Αυτή είναι μόνο η αρχή ενός μεγάλου project που με μπροστάρη τον Βαγγέλη Λιόλιο, σαν στόχο έχει την αναγέννηση όλου του ελληνικού αθλητισμού. Η αρχή γίνεται από την Αττική, όμως το όραμά μας είναι όλη η Ελλάδα να έχει κλειστούς αθλητικούς χώρους που θα μπορούν να εξυπηρετούν τον Ερασιτεχνικό αθλητισμό και θα δίνουν κίνητρο σε νέους αθλητές να ασχολούνται με το άθλημα‼️ Η επόμενη ημέρα πρέπει να βρει όλες τις ομάδες ενωμένες γιατί έχουμε έναν κοινό στόχο… ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ”.