Μπορεί το πρωτάθλημα να κάνει μόλις τα… πρώτα του βήματα αλλά υπάρχουν κάποια παιχνίδια τα οποία είναι πολύ κρίσιμα για τη συνέχεια. Κάπως έτσι βλέπουν στο Ανατόλια τον αγώνα της έβδομης αγωνιστικής με τον Μαντουλίδη.

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται μαζί με Χαλκηδόνα, Ελευθερούπολη και Κένταυρο Καλλικράτειας στη πρώτη θέση και θέλουν να είναι ακόμη εκεί όταν και αν προκύψει περίπτωση όπου ένας-ένας από τους συγκατοίκους» της αρχίσει να… υποχωρεί από τη κορυφή.

Ο Βεργίνης θα απουσιάσει και από τον αγώνα με τα Εκπαιδευτήρια λόγω διαστρέμματος, ενώ αναμένεται να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα για το ντέρμπι με τη Χαλκηδόνα. Ο αγώνας με τον Μαντουλίδη είναι σαν… ασανσέρ. Αν το Ανατόλια κερδίσει τότε θα μπορέσει να συνεχίσει να ανεβαίνει προς το… ρετιρέ αλλιώς μάλλον θα πάει προς… το ισόγειο ή τουλάχιστον θα χρειάζεται να προσαρμόσει εκ νέου, όπως λέει και ο προπονητής Δημήτρης Τσούρμας το… που θέλει να πάει:

«Αν πάρουμε το παιχνίδι με τον Μαντουλίδη τότε θα μπορέσουμε να κοιτάζουμε πιο ψηλά. Αν όχι, τότε μάλλον θα πρέπει να αναπροσαρμόσουμε τα σχέδια μας. Είναι δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια γιατί μετά έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Χαλκηδόνα. Αν τα καταφέρουμε να πάρουμε τους δύο βαθμούς στον αγώνα με τον Μαντουλίδη τότε θα πάμε χωρίς άγχος σε εκείνο το εκτός έδρας ντέρμπι, αφού δεν θα έχουμε να χάσουμε και τίποτα ακόμη κι αν δεν πάνε καλά τα πράγματα σε εκείνο το παιχνίδι».