Παλαίμαχοι Φαρσάλων: «Θα ασχοληθούμε ΜΟΝΟ με τις ακαδημίες»

Η κατάσταση στα Φάρσαλα δεν είναι εύοιωνη και αυτό δεν άλλαξε (τουναντίον) μετά τη διευκρινιστική ανακοίνωση που έστειλαν οι παλαίμαχοι αθλητές του ΓΣΦ στην ιστοσελίδα ifarsala. Μέσω αυτής οι παλαίμαχοι ξεκαθαρίζουν ότι δεν ενδιαφέρονται να ασχοληθούν ενεργά με την ανδρική ομάδα και τη συμμετοχή της στη Β’ Εθνική, αλλά αποκλειστικά με τις ακαδημίες του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

«Σε διευκρίνιση άρθρου του ifarsala που δημοσιεύτηκε στις 12/07/2020 σχετικά με πρωτοβουλία παλαίμαχων αθλητών του ΓΣΦ για τη σωτηρία του συλλόγου θα θέλαμε να διευκρινίσουμε κάποια πράγματα για να μην υπάρχουν τυχόν παρεξηγήσεις και λανθασμένα συμπεράσματα:

Η αγάπη και το ενδιαφέρον και το μέλλον του συλλόγου μετέτρεψε μία απλή συζήτηση μεταξύ φίλων και συμμαθητών (που υπηρετήσαμε και φορέσαμε τη φανέλα του ΓΣΦ), σε απόφαση να ασχοληθούμε πιο ενεργά για την σωτηρία του συλλόγου και την επαναλειτουργία ΜΟΝΟ των ακαδημιών του συλλόγου που ανέκαθεν αποτελούσαν την πηγή που στελέχωνε τα αγωνιστικά τμήματα, έτσι ώστε οι νεαροί αθλητές που υπάρχουν ήδη στο δυναμικό του συλλόγου (αλλά και οποιοδήποτε άλλο παιδί θελήσει να συμμετάσχει) να συνεχίσουν να ασχολούνται με το αγαπημένο τους άθλημα. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε. Οτιδήποτε άλλο δημοσιεύεται και σχολιάζεται κρίνεται ως αναληθή».