Πανιώνιος: Ο Τσαλδάρης στο πλευρό του Λυκογιάννη

Στην ενίσχυση του προπονητικού του επιτελείου προχώρησε ο Πανιώνιος κι έτσι μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Άρη Λυκογιάννη ένα ακόμη πρόσωπο προστίθεται στο staff της ομάδας. Ο λόγος για τον Δημήτρη Τσαλδάρη, που αναλαμβάνει επίσημα πόστο στο πλευρό του Λυκογιάννη, ενώ την ίδια ώρα αποχαιρετούν την ομάδα οι Σπύρος Καραδήμας και Κωνσταντίνος Λημναίος.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η Κ.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει ότι ο Δημήτρης Τσαλδάρης εντάσσεται στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας, ως άμεσος συνεργάτης του Άρη Λυκογιάννη.
Ο Δημήτρης Τσαλδάρης, γεννήθηκε στις 7/3/1980 στον Πειραιά κι αγωνίστηκε αρχικά στην Α2 Κατηγορία (Άλιμος και Περιστέρι) ενώ ακολούθως έγραψε πολλά χιλιόμετρα στην Α1 (Πανελλήνιος, Άρης, Κολοσσός Ρόδου, ΑΕΝ Κηφισιάς, ΚΑΟΔ και Δόξα Λευκάδας) αλλά και στο πρωτάθλημα Ιταλίας (Νάπολι, Μοντεγκρανάρο, Σάσαρι και Μπιέλα).

Επίσης αγωνίστηκε επτά φορές με τη φανέλα της Εθνικής Ανδρών.

Από το 2018 ως τον Αύγουστο του 2023 κατείχε τη θέση του Διευθυντή Ακαδημιών του Ολυμπιακού ενώ ήταν και head coach της ομάδας που κατέκτησε την άνοδο στην Basket League το 2021.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Τσαλδάρη στην οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Τέλος, η Κ.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ευχαριστεί τον Σπύρο Καραδήμα, μέλος της ομάδας και τη σεζόν 2022-2023 και τον Κωνσταντίνο Λημναίο, που εντάχθηκε στο επιτελείο το καλοκαίρι του 2023, για την προσφορά και την αφοσίωσή τους. Θα είναι πάντοτε φίλοι του Συλλόγου και τους συνοδεύουν οι ευχές μας για καλή συνέχεια στην καριέρα τους».