Παπάγου: Επιστρέφει «σπίτι» του ο Νίκος Λινοξυλάκης!

Μετά από 26 χρόνια ο Νίκος Λινοξυλάκης, επιστρέφει «σπίτι» του κι αναλαμβάνει το «τιμόνι» του Παπάγου. Οι «στρατηγοί» ανέθεσαν στον Λινοξυλάκη το ρόλο του υπευθύνου αναπτυξιακού προγράμματος του Παπάγου, καθώς και του προπονητή των εφηβικών τμημάτων του συλλόγου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Ο Α.Σ Παπάγου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ,την έναρξη της συνεργασίας του με τον καταξιωμένο προπονητή κ. Νίκο Λινοξυλάκη .
Μετά από 26 χρόνια, έφτασε η στιγμή να επιστρέψει «σπίτι» του και αναλαμβάνει τον ρόλο του Υπευθύνου Αναπτυξιακού Προγράμματος, καθώς και του προπονητή των Εφηβικών τμημάτων του Συλλόγου μας. Θα βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας μας, coach Σπύρο Σταύρου, με στόχο την αναδιοργάνωση και την περαιτέρω ανάπτυξη της Ακαδημίας μας.
Επίσης θα είναι και ο υπεύθυνος του προγράμματος της ΕΣΚΑ «Μπάσκετ για όλους», για τον Σύλλογο μας , καθώς για πρώτη φορά θα συμμετέχουμε σε αυτό. Ένα πρόγραμμα που αφορά παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα και θα παρέχεται άνευ συνδρομής στους συμμετέχοντες αθλητές.
Ο Νίκος, ως παίκτης αγωνίστηκε με τη φανέλα του Συλλόγου μας μέχρι και την Α΄ Εθνική Κατηγορία, ενώ έχει υπάρξει για πολλά χρόνια προπονητής του Συλλόγου μας, με μεγαλύτερη επιτυχία του, όντας 1ος προπονητής του Αντρικού τμήματος την αγωνιστική χρονιά 1998-1999 όπου η ομάδα αγωνιζόταν στην Α1, την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες του Korantz European Cup. Επίσης έχει διατελέσει προπονητής σε πολλούς ακόμα Συλλόγους, τόσο σε Ακαδημίες όσο και σε Ανδρικές ομάδες, περνώντας διαδοχικά από Παπάγο, Π. Φάληρο, Δούκα, Άνω Λιόσια, Ίκαρο Καλλιθέας, Χολαργό, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει εργαστεί μέχρι και την Α1, ως Β’ Προπονητής και υπεύθυνος Scouting, περνώντας από ΑΕΚ, Μαρούσι, Ηλυσιακό, Πανιώνιο.
Εκτός από προπονητής και γυμναστής, είναι και Εκπαιδευτικός-Παιδαγωγός στη Δημόσια Εκπαίδευση τα τελευταία 25 χρόνια, και μάλιστα τα τελευταία από αυτά σε Δημοτικό σχολείο του Δήμου μας.
Του ευχόμαστε Υγεία και Καλή Επιτυχία στο δύσκολο έργο του, και πολλές επιτυχίες!
Νικόλα καλώς ήρθες και πάλι στον Α.Σ ΠΑΠΑΓΟΥ».