Παπαδόπουλος: «Να γίνουμε πιο υπεύθυνοι»

Η ήττα από τον Αμύντα ανήκει ήδη στο παρελθόν για την ΑΕΛ, η οποία πλέον εστιάζει στην αναμέτρηση του Σαββάτου (11/02) με αντίπαλο τον Χολαργό.

Η προετοιμασία ξεκίνησε σήμερα, με τον τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας να έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους, αφού και ο Γιάννης Παπαχρήστος, μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του, είναι σε θέση να αγωνιστεί το Σάββατο και να βοηθήσει.

Το στίγμα για το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου, αλλά και για τα επόμενα, έδωσε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, μέσω της επίσημης σελίδας του συλλόγου, αναφέροντας: «To παιχνίδι ήταν όπως το περιμέναμε. Σκληρό, με πολλή δύναμη και κλειστό. Ανταποκριθήκαμε σε μεγάλο διάστημα, ακολουθώντας το αγωνιστικό πλάνο που είχαμε. Σε κρίσιμα σημεία χαλαρώναμε όμως, βγαίναμε εκτός σωστής σκέψης, με αποτέλεσμα να χάνουμε τις διαφορές που δημιουργούσαμε και επιτρέποντας στον Αμύντα να μπαίνει στο παιχνίδι.

Μας στοίχισαν πολύ τα λάθη (21) και οι χαμένες βολές (10) ειδικά στα κρίσιμα σημεία. Θεωρώ πως αδικήσαμε τους εαυτούς μας και κάναμε δώρο τη νίκη στον Αμύντα. Πρέπει να γίνουμε πιο υπεύθυνοι για να κερδίζουμε τέτοιου είδους παιχνίδια».