Παπαδόπουλος: «Παίζουμε για την αξιοπρέπεια μας», Γκίμας: «Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο»

Στην παραμονή του στην κατηγορία συνεχίζει να ελπίζει ο Φίλιππος Βέροιας έπειτα από τη νίκη του επί του Αίαντα, ενώ αντίθετα μετά την ήττα η ομάδα του Ευόσμου βρίσκεται και μαθηματικά στη Γ΄εθνική. Οι Δημήτρης Γκίμας και Μάκης Παπαδόπουλος μίλησαν για το παιχνίδι μετά το τέλος του αγώνα σχολιάζοντας την πορεία του αγώνα.

Ο Μάκης Παπαδόπουλος μιλώντας για την αναμέτρηση ανέφερε: “Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Εμείς έχουμε αποχαιρετήσει ουσιαστικά την κατηγορία αλλά θέλουμε και παίζουμε όλα τα παιχνίδια για την αξιοπρέπεια μας και για να κρατήσουμε το γόητρο της ιστορικής ομάδας του Ευόσμου ψηλά. Έτσι κάναμε και στην Καστοριά, το ίδιο και με τον Πιερικό όπως και σήμερα που ο Φίλιππος έπαιζε για την σωτηρία του. Καταφέραμε και σταθήκαμε πολύ καλά αλλά χάσαμε στις λεπτομέρειες στο τέλος.

Στα υπόλοιπα παιχνίδι που μένουν θα προσπαθήσουμε να ευχαριστιόμαστε πρώτα το μπάσκετ και να καταφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Να ευχηθώ στον Δημήτρη Γκίμα, που κάνει μια φέτος μια φοβερή προσπάθεια και στο αξιόμαχο σύνολο που έχει δημιουργήσει, καλή συνέχεια”.

Με τη σειρά του, ο Δημήτρης Γκίμας ανέφερε: “Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Αίαντα Ευόσμου που αν και ουσιαστικά υποβιβάζεται αγωνίστηκε για τη νίκη μέχρι το τέλος. Η εμφάνιση του είναι παράδειγμα για όλους μας.  Είμαστε γι ‘ αυτό το λόγο πολύ ευχαριστημένοι και χαρούμενοι για τη νίκη μας. Όπως είχαμε πει ήταν ένα παιχνίδι που θα κρινόταν στις λεπτομέρειες Συγχαρητήρια στους παίκτες μας που συνεχίζουν απτόητοι από τραυματισμούς αρρώστιες και αστάθμητους παράγοντες την τιτάνια προσπάθεια τους. Ευχαριστούμε τον κόσμο πού βοήθησε και είχε και την υπομονή που ζητήσαμε. Ήταν ο έκτος παίκτης μας. Είμαστε ζωντανοί. Και κάτι σχετικά άσχετο. ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ”.