Παπαθεοδώρου: «Σεβόμαστε τον Αρη»

Η Νέα Κηφισιά ετοιμάζεται πυρετωδώς για μια σημαντική στιγμή καθώς αύριο (29/9) υποδέχεται για το Κύπελλο Ελλάδος τον Αρη.  Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στον «Sentra 103.3»  για τη σπουδαία αυτή αναμέτρηση τονίζοντας ότι η ομάδα του θαπροσπαθήσει να χαρεί το παιχνίδι και να σταθεί ανταγωνιστικά.

«Η νίκη επί της Πάτρας ήταν η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της ομάδας. Πριν τον αγώνα είπαμε στα αποδυτήρια πως θα παίξουμε για να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι. Να δείξουμε ότι έχουμε καλούς παίκτες σαν μονάδες και μια ανταγωνιστική ομάδα. Στην άκρη του μυαλού μου είχα την πιθανότητα της νίκης. Χωρίς να θέλω να φανώ υπερόπτης, πιστεύω στην ομάδα μου. Αυτή είναι η 6η μου χρονιά στη Κηφισιά. Κάποια πράγματα γίνονται επαγγελματικά και κάποια ρομαντικά», ανέφερε αρχικά ο Ηλίας Παπαθεοδώρου για την πρόκριση επί του Απόλλωνα Πατρών, ενώ στη συνέχεια σχολίασε το επερχόμενο ματς με τον Αρη:

«Σαν ομάδα αντιμετωπίζουμε με μεγάλο σεβασμό τον Αρη και θα τον υποδεχτούμε στο γήπεδο μας και τον κύριο Αλεξανδρή. Πρέπει να ετοιμαστούμε πριν ακόμα συνειδητοποιήσουμε τι έχουμε κάνει. Είναι χαρά και τιμή για την ομάδα και την περιοχή που θα παίξουμε με τον Αρη και μόνο που παίζουμε με τη συγκεκριμένη ομάδα είναι μεγάλο γεγονός. Πρέπει να χαρούμε το ματς και να φανούμε ανταγωνιστικοί».