Παπαναστασίου: «Τα παιδιά ματώνουν»

Ο ΓΣΛ πάλεψε μέχρι τέλους, όμως χωρίς αποτέλεσμα αφού γνώρισε την ήττα από την ΑΕΛ. Ο Αριστοτέλης Παπαναστασίου, σε δηλώσεις του για την αναμέτρηση τόνισε πως η κούραση στοίχισε στην ομάδα του, ενώ σχολίασε πως πλέον είναι με την πλάτη στον τοίχο.

«Είχε ένταση το ματς. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με τρεις ψηλούς να πάμε την μπάλα μέσα, αλλά δυστυχώς δεν ακουστήκαμε, υπήρχαν κρίσιμες φάσεις που ρίξαμε 5 τρίποντα σε 3 λεπτά. Τα παιδιά παλέψανε δυστυχώς δεν είμαστε πολλοί, κουραστήκαμε από ένα σημείο και έπειτα. Όχι ότι ρίχνω ευθύνες στους προηγούμενους για τις μεταγραφές, αυτοί είμαστε αυτοί παίζουμε, τέλος, τα παιδιά ματώνουν. Η ΑΕΛ έχει την πολυτέλεια, αντίθετα με εμάς, να παίζουνε δέκα παιδιά.
Ελπίζω να συνεχίσουμε να βγάζουμε και στη συνέχεια το ίδιο πάθος, όπως με Ηρακλή και ΑΕΛ, αλλά ο ρόλος μας είναι δύσκολος πολύ, είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Στα τελευταία λεπτά δεν αντέξαμε, ενώ η ΑΕΛ είχε απίστευτα ποσοστά στο τέλος, γιατί όλα ήταν λέι απ. Ενώ εμείς δεν μπορέσαμε να παίξουμε στην αδύνατη πλευρά για να βοηθήσουμε αυτή την κατάσταση.  Συνεχίζουμε…»
 
Από την πλευρά του ο Σωτήρης Γκιουλέκας, ανέφερε: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, χρειαζόμασταν πάρα πολύ τους βαθμούς για λόγω ψυχολογίας, αλλά και για να ανέβουμε θέση στην βαθμολογία. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, αλλά στην πορεία χάσαμε την συγκέντρωσή μας,  το εκμεταλλεύτηκε αυτό η ΑΕΛ και κατάφερε να πάρει τη νίκη.
 
Είμαι χαρούμενος όμως που είδα κόσμο στο γήπεδο σε ένα τέτοιο παιχνίδι, σαν αθλητής και σαν Λαρισαίος χαίρομαι και θέλω να συνεχιστεί αυτό, είτε παίζει ο ΓΣΛ είτε η ΑΕΛ. Καλή συνέχεια στην ΑΕΛ. Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ως το τέλος για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει».