Παράταση και δοκιμές στο Λαγκαδά

Παρότι το μεταβατικό στάδιο ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, το τεχνικό επιτελείο του Ερμή Λαγκαδά παρέτεινε για δύο ημέρες τη λήξη της σεζόν καθώς σήμερα θα δοκιμαστούν δύο Έλληνες και ένας κοινοτικός αθλητής, οι οποίοι βρίσκονται στο στόχαστρο του Ερμή για μία θέση στα guard και άλλη μία θέση στους ψηλούς.

Μάλιστα δεν αποκλείεται, ειδικά για τον κοινοτικό αθλητή να υπάρξει άλλη μια ημέρα δοκιμών.

Βέβαια, στον Ερμή, δεν υπάρχει ιδιαίτερος προβληματισμός σχετικά με την άμεση στελέχωση του ρόστερ. Ούτε φυσικά η διοίκηση του Ερμή είναι διατιθεμένη να αλλάξει τη φιλοσοφία της παρασυρόμενη από εντυπωσιακές προτάσεις ή κινήσεις άλλων ομάδων όπως συνηθίζεται τέτοια εποχή.

Άλλωστε στον Ερμή, υπάρχει συγκεκριμένο οικονομικό budget το οποίο αντικατοπτρίζει τις συνθήκες των καιρών. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την περσινή χρονιά έχει εξοφληθεί το 90% των οικονομικών υποχρεώσεων ενώ το υπόλοιπο θα κλείσει στο τέλος του μήνα. Κάτι που σαφέστατα και αποτελεί μία από τις εξαιρέσεις (παρότι θα έπρεπε να ήταν ο κανόνας) από το σύνολο των ομάδων. Επομένως στον Ερμή, τηρούνται στο έπακρο όλες οι συμφωνίες και γι αυτό το λόγο δεν τάζονται υπέρογκα ποσά (όπως γίνεται σε αρκετές ομάδες) τα οποία και είναι ανέφικτο να εκπληρωθούν.