Παρέμεινε ο Αχής στο Ψυχικό

Τα «κυανοκίτρινα» του Ψυχικού θα συνεχίσει να φορά και τη νέα περίοδο ο Κωνσταντίνος Αχής, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου. «Η Α.Ε. Ψυχικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του Κωνσταντίνου Αχή (27, 1.88) στο δυναμικό της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Ο 27χρονος πόιντ γκαρντ αποτελεί γέννημα θρέμμα του συλλόγου μας, τον οποίο και υπηρετεί από την ηλικία των 15 ετών ως μέλος της ανδρικής ομάδας, με την οποία την τελευταία δωδεκαετία έχει πανηγυρίσει τέσσερις ανόδους (από τη Β’ ΕΣΚΑ έως την Α2) καθώς επίσης και την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΣΚΑ (δύο φορές).

Ο Κωνσταντίνος Αχής αποτελεί μέλος της ανδρικής ομάδας από τη σεζόν 2000-2001, στη συνέχεια μεταπήδησε για μία σεζόν στην εφηβική ομάδα του Δούκα (2003-2004), ενώ το καλοκαίρι του 2004 επέστρεψε στο Ψυχικό, το οποίο και υπηρετεί με συνέπεια μέχρι και σήμερα.

Ο ίδιος δήλωσε για την παραμονή του στους «κυανοκίτρινους»: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Ψυχικού στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Είναι μεγάλη στιγμή τόσο για μένα όσο και για τον σύλλογο. Γι αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Γιώργο Ρεμεντέλα, ο οποίος με εμπιστεύεται τόσα χρόνια διατηρώντας με στο ρόστερ της ομάδας.»