Παρέμεινε στο Μεσολόγγι ο Καλαμπάκος

Προπονητής που κερδίζει, δεν… αλλάζει. Η πρώτη θητεία του Ντίνου Καλαμπάκου στο Μεσολόγγι στέφθηκε από σχεδόν απόλυτη επιτυχία συνεπώς ο Χαρίλαος Τρικούπης δεν το σκέφτηκε πολύ για να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Ο Αθηναίος προπονητής απάντησε θετικά και οι δύο πλευρές θα πορευτούν μαζί και την επόμενη χρονιά στην Α2, με τους Ηλία Μούτσιο και Νίκο Κλάδη να παραμένουν και αυτοί το τεχνικό τιμ του Καλαμπάκου.

Η ανακοίνωση του Χαρίλαου Τρικούπη:

«Ο Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με το προπονητή Ντίνο Καλαμπάκο για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Επίσης ανακοινώνουμε την ανανέωση συνεργασίας και με τους Ηλία Μούτσιο και Νίκο Κλάδη που θα αποτελέσουν και τη φετινή χρονιά τους άμεσους συνεργάτες του Ντίνου Καλαμπάκου στο προπονητικό επιτελείο.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σύσσωμο το προπονητικό επιτελείο θα είναι παρών και στη φετινή προσπάθεια της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Α2. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο δρόμο που έχουν μπροστά τους».