Παρέμεινε στο “τιμόνι” του Ερμή ο Ξουρίδας

Την παραμονή του Τάκη Ξουρίδα στον πάγκο της ομάδας ανακοίνωσε σήμερα ο Ερμής Λαγκαδά, κάτι που αναμενόταν να γίνει από την περασμένη εβδομάδα. Συν τοις άλλοις, ο Ερμής ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να διατηρήσει το μικρό μέσο όρο ηλικίας και την επόμενη χρονιά, τονίζοντας παράλληλα ότι οι μεταγραφές θα κριθούν εν πολλοίς από τους δύο διεθνείς της ομάδας, Καλογιαννίδη και Καμαριώτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ερμής Λαγκαδά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τάκη Ξουρίδα, ο οποίος και θα είναι ο επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Η επιθυμία όλων των φίλων καθώς και της διοίκησης του Ερμή έγινε πράξη και οι 2 πλευρές έδωσαν τα χέρια. Ο Τάκης Ξουρίδας ο οποίος εντυπωσίασε άπαντες στον Λαγκαδά στο 2ο μισό της περσινής σεζόν θα πορευτεί στον πάγκο του Ερμή μαζί με τον Δημήτρη Γεροφώτη όπως και πέρσι με στόχο τη συνέχιση του πλάνου ανάπτυξης που εφαρμόζει ο σύλλογος με την συμμετοχή και την ανάδειξη πολλών και νεαρών αθλητών.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, συμφωνήθηκε ότι και τη φετινή χρονιά θα χρησιμοποιηθούν πολλοί ταλαντούχοι αθλητές είτες από τις υποδομές της ομάδας είτε από τις γύρω περιοχές. Άλλωστε την περσινή χρονιά ο σύλλογος είχε το μικρότερο μ.ό. ηλικίας στην Α2 (22 έτη) κάτι που αναμένεται να ισχύσει και φέτος. Πολλά φυσικά θα εξαρτηθούν και από την παραμονή των διεθνών νέων Καμαριώτη και Καλογιαννίδη.

Μάλιστα πολύ ικανοποιητική ήταν η παρουσία του Θάνου Καμαριώτη στην φιλική νίκη που πετύχε η Εθνική Νέων κόντρα στην Κροατία στο τουρνουά της Ιταλίας».