«Παρακαλούμε να μην προσέλθουν στο γήπεδο»

metsΟι ομάδες συνηθίζουν με ανακοινώσεις τους να κάνουν κάλεσαμ στον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο. Το Παγκράτι αντίθετα, εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα με το Ψυχικό παρακαλεί τους φίλους της ομάδας να μην έρθουν στο Μετς. Ο λόγος είναι ο ορισμός του διαιτητή Σκούτα για τον οποίο οι «ροσονέρι» είχαν ζητήσει εξαίρεση κατά την διάρκεια του πρώτου γύρου.

Η ανακοίνωαση:

«Ο ΑΟ Παγκρατίου παρακαλεί τους φιλάθλους του να μην προσέλθουν στο γήπεδο το Σάββατο (9/4, 17:00) το απόγευμα προκειμένου να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της ομάδας μας εναντίον του Ψυχικού για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών.

Επειδή οι συνεχόμενες και επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις κατά την κλήρωση/ορισμός της ΚΕΔ μας έχουν πλέον κουράσει, όπως και οι διαδοχικές τιμωρίες που έχουμε υποστεί φέτος υπαιτιότητη άλλων, παρακαλούμε επιπροσθέτως τους κύριους – διαιτητές, Μαγκλογιάννη και Μπίκα, μόλις αντιληφθούν ύβρεις, από τους όποιους φιλάθλους επιμείνουν και έρθουν στο γήπεδο εκείνη την ημέρα, προς τον γνωστό και μη εξαιρετέο 3ο διαιτητή της συνάντησης, ο οποίος όλως τυχαίως σφυρίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το ίδιο παιχνίδι, να εκκενώσουν το γήπεδο».