Παραμένει στα “βυσσινί” ο Παναγιώτης Φιλιππόπουλος

Τη “βυσσινί” φανέλα της ΑΕΛ θα συνεχίσει να φορά ο Παναγιώτης Φιλιππόπουλος. Ο 20χρονος σέντερ ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Θεσσαλούς και θα είναι μάλιστα κάτοικος Λάρισας για τα επόμενα δύο χρόνια! Μία εξέλιξη που χαροποίησε τον υψηλόσωμο σέντερ, που μετά την ολοκλήρωση της ανανέωσης της συνεργασίας με την ΑΕΛ σχολίασε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ΑΕΛ. Η εμπιστοσύνη της διοίκησης και του προπονητή αποτελούν για μένα ένα μεγάλο κίνητρο ώστε να προσπαθήσω για το καλύτερο”.

Αναφερόμενος δε στη νέα αγωνιστική περίοδο ο Παναγιώτης Φιλιππόπουλος τόνισε: “Θα είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για όλους. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά ώστε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Το μόνο που σκέφτομαι σε προσωπικό επίπεδο είναι να βελτιώνομαι όλο και περισσότερο. Από εκεί και πέρα ότι καλύτερο βγει”…

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ αναφέρει:

“Η διοίκηση του τμήματος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή Παναγιώτη Φιλιππόπουλο για δύο ακόμη χρόνια. Ο 20χρονος σέντερ (με ύψος 2.07μ.) έκανε τα πρώτα του βήματα στον Γ.Σ.Νίκαιας και στη συνέχεια αποκτήθηκε από την ΑΕΛ, με την οποία θα διανύσει την τρίτη του σεζόν.
Αν και ακόμη νεαρός για την θέση του και έχοντας σχετικά λίγα χρόνια προπόνησης, με την επιμονή, την εργατικότητα και την μαχητικότητα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των προπονητών, καθώς τα περιθώρια βελτίωσής του είναι πολλά. Άλλωστε σεζόν με σεζόν κερδίζει χρόνο συμμετοχή και βέβαια εμπειρίες”.