Παραμένει στην Καρδίτσα ο Κομποδιέτας

Για ακόμα μία χρονιά, Καρδίτσα και Δημήτρης Κομποδιέτας θα πορευτούν μαζί καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τουκαι έτσι ο 35χρονος προπονητής θα βρίσκεται στο πλευρό του Λευτέρη Καλογήρου. 

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Κομποδιέτα, ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Λευτέρη Καλογήρου, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας μας στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Ο 35χρονος Καρδιτσιώτης προπονητής, πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και κάτοχος διπλώματος Α’ κατηγορίας, είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον Α.Σ.Κ. και έχει προσφέρει την τελευταία δεκαετία πολύτιμες υπηρεσίες στο σύλλογο, αρχικά ως αθλητής, στη συνέχεια ως προπονητής των ακαδημιών και από την προηγούμενη περίοδο, ως συνεργάτης προπονητής στην ανδρική ομάδα. Επίσης, έχει σημαντικές επιτυχίες στα πρωταθλήματα Θεσσαλίας ως πρώτος προπονητής με τον Ήφαιστο Καρδίτσας και το Γ.Σ.Σοφάδων. Ο Κ.Κομποδιέτας θα είναι μαζί με το Λευτέρη Καλογήρου το βασικό τεχνικό δίδυμο της ανδρικής ομάδας, ενώ αναλαμβάνει παράλληλα το πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αθλητικής βελτίωσης.

Ευχόμαστε στον Κώστα Κομποδιέτα υγεία, δύναμη και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας».