Στον ΒΑΟΛ θα παραμείνει ο Στέργιος Μυτιληνού παρά τις αρκετές προτάσεις που είχε από άλλες ομάδες, αφού τελικά συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του για ακόμα έναν χρόνο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα του ΒΑΟΛ, παρ’όλο που ο φόρτος εργασίας μου και τα συχνά (κάθε σαβ/κο) ταξίδια με προβλημάτισαν για την παραμονή μου ή όχι.Δεν θα μπορούσα όμως να παρατήσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και που εκτίμησα δεόντως», ανέφερε σχετικά με την παραμονή του στον ΒΑΟΛ ο Μυτιληνού και συνέχισε:

«Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε μαζί με τους παράγοντες του ΒΑΟΛ, να παραμείνω στην ομάδα,στηρίζοντας την από την πλευρά μου όσο μπορώ στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής».

Στην ομάδα, επίσης εντάχθηκε μια νέα μεταγραφή που ακούει στο όνομα Θανάσης Τσελεπίδης (1μ93). Ο 23χρονος αθλητής έχει αγωνιστεί στην ΑΕ Καλλιθέας (Β’ ΕΣΚΑΝΑ), ενώ έχει περάσει και από τα παιδικά τμήματα του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, τα εφηβικά του Ίκαρου Καλλιθέας, Ικάρου Νέας Σμύρνης και Θεμιστοκλή.

Πηγή: sportschios.gr