Παραμένει στο πλευρό του Φίλιππου Βέροιας ο βασικός χορηγός της ομάδας

“Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει”, λένε και κάπως έτσι φαίνεται ότι συμβαίνει με την “ομάδα” που έχουν δημιουργήσει ο Φίλιππος Βέροιας με τον χορηγό της εδώ και μία τετραετία, την αλυσίδα εστίασης ROMA PIZZA. Η συγκεκριμένη “ομάδα”, λοιπόν θα συνεχίσει για μία ακόμη χρονιά να πορεύεται από κοινού, με τον σύλλογο της Βέροιας να ευχαριστεί τον επιχειρηματία Απόστολο Μπισιρίτσα που ηγείται της αλυσίδας εστίασης στην πόλη της Βέροιας για τη στήριξη της ομάδας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της χορηγικής της συνεργασίας με την πασίγνωστη αλυσίδα εστίασης ROMA PIZZA. Η εν λόγω επιχείρηση στηρίζει με συνέπεια την ομάδα μας τα τελευταία 4 χρόνια, αναλαμβάνοντας τον τίτλο του ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ και συνεισφέροντας τα μέγιστα στην σίτιση καλαθοσφαιριστών του ανδρικού μας τμήματος.
Δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε κάθε χρόνο πόσο καθοριστική είναι η στήριξη των προσπαθειών μας από επιχειρηματίες του ήθους και της ιστορίας του κου Απόστολου Μπισιρίτσα, ιδιοκτήτη της επιχείρησης στην πόλη της Βέροιας.

Σε μία περίοδο που ο ερασιτεχνικός αθλητισμός παλεύει με νύχια και με δόντια να επιβιώσει, τέτοιου είδους συνέργειες και σχέσεις εμπιστοσύνης, όπως αυτή που έχουμε αναπτύξει με τον κο Μπισιρίτσα και την οικογένεια της ROMA PIZZA εν γένει, είναι κάτι που μας δίνει κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας.

Καλούμε λοιπόν για ακόμα μία φορά όλους τους φίλους της ομάδας μας να στηρίξουν εμπράκτως τις επιχειρήσεις που αποδεδειγμένα και διαχρονικά στέκονται στο πλευρό μας”.