Παραμένει στο τιμόνι του Αργοναύτη ο Γιαννακόπουλος

Μαζί θα συνεχίσουν και την ερχόμενη σεζόν, Αργοναύτης Ραφήνας και Γιώργος Γιαννακόπουλος, αφού όπως ανέφερε και η ανακοίνωση του συλλόγου, συνταγή που πετυχαίνει δεν αλλάζει!

Η ανακοίνωση:

«Στο στοίχημα δεν παιζόταν καν… Συνταγή που πετυχαίνει εξάλλου δεν αλλάζει και σε μια χρονιά που στην ουσία δεν έγινε ποτέ, οι δρόμοι του Αργοναύτη Ραφήνας και του Γιώργου Γιαννακόπουλου δεν θα μπορούσαν να χωρίσουν.

Έτσι ο στρατηγός Γιαννακοπουλος έμεινε στην θέση του, να οδηγήσει το οικοδόμημα που έχει ο ίδιος φτιάξει και με το οποίο έχει πανηγυρίσει τρεις ανόδους, στην Β’ Εθνική.
“Οι σκέψεις μας είναι κοινές με την διοίκηση. Η ομάδα θέλουμε να παίζει ένα ελκυστικό μπάσκετ που να ικανοποιεί τους φίλους της, εφόσον τους επιτραπεί να μας δούνε και από κοντά”, ήταν τα πρώτα του λόγια.
“Σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις και ετοιμάζουμε κάποιες προσθαφαιρέσεις. Για μας η Β εθνική, πέρυσι ήταν ένα νέο μεγάλο στοίχημα και είναι καλό που ξέρουμε τι λάθη κάναμε και θα τα διορθώσουμε.
Χωρίς όμως να παρεκκλίνουμε από το αρχικό μας όραμα και σκοπό. Να φτιάξουμε ένα νεανικό σύνολο που θα παίζει γρήγορο και ελκυστικό μπάσκετ, με ψήγματα παικτών με ωριμότητα και εμπειρία όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια ο Ζερβός ή ο Τυρλας που είχαν διττο ρόλο, τόσο μέσα όσο και έξω από το παρκέ”, συμπλήρωσε».