Παραμένει «στρατηγός» ο Γιώργος Διαμαντόπουλος

Στο τιμόνι του Παπάγου θα συνεχίσει να κρατά και τη νέα περίοδο ο Γιώργος Διαμαντόπουλος, με τις δύο πλευρές να βρίσκουν πολύ σύντομα κοινή “γραμμή” στις διαπραγματεύσεις τους. «Υπήρξε ταύτιση απόψεων με όλη τη διοίκηση σε θέματα βασικά για μένα», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός, προσθέτοντας ότι «… από τη στιγμή που συνέβη αυτό δεν μπορούσε παρά να μας πάρει πέντε λεπτά για να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας» και συνέχισε:

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ είναι στην ευχαριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή του ανδρικού τμήματος μπάσκετ ΓΙΩΡΓΟ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ, στον οποίο θέλει να ευχηθεί και δημόσια καλή επιτυχία ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των «στρατηγών», ενώ ο Διαμαντόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας τόνισε:

«Υπήρξε ταύτιση απόψεων με όλη τη διοίκηση σε θέματα βασικά για μένα που έχουν να κάνουν με το ρόστερ,την οργάνωση αλλά και τους στόχους που έχει η ομάδα για τη νέα χρονιά. Από τη στιγμή που συνέβη αυτό δεν μπορούσε παρά να μας πάρει πέντε λεπτά για να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας.
Στοχος μας ειναι να κρατήσουμε έναν πολύ σημαντικό κορμό και με τις κατάλληλες προσθήκες να δημιουργήσουμε μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική.
Θα είναι μια χρόνια δύσκολη και περίεργη μετά απο όλα αυτά που ζήσαμε και θα ζήσουμε για ένα διάστημα στο άμεσο μέλλον. Χρειαζεται υπομονή, κατανόηση και μεγάλη προσπάθεια απ’όλους και τότε θα έρθουν τα αποτελέσματα που πρέπει.
Η βοήθεια του κόσμου τώρα πρέπει να είναι ακόμα μεγαλύτερη στην ομάδα για να μπορέσουμε όλοι μαζί να την οδηγήσουμε εκεί που πρέπει».