Παρελθόν από τη ΜΕΝΤ ο Ποργιόπουλος

Με ρεκόρ μία νίκη σε μόλις 12 αγωνιστικές, το στόχος της ΜΕΝΤ για παραμονή μοιάζει να απομακρύνεται, γι΄αυτό και ο σύλλογος αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγές. Ετσι, ο Στέργιος Ποργιόπουλος δεν θα βρίσκεται πλέον στον πάγκο της ομάδας, καθώς οι δύο πλευρές έπειτα από συζήτηση, αποφάσισαν την από κοινού λύση της συνεργασίας. 

Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση της Μ.Ε.Ν.Τ. ανακοινώνει πως μετά από ειλικρινή συζήτηση με τον coach Στέργιο Ποργιόπουλο αποφάσισαν από κοινού τη λύση της συνεργασίας τους, συμφωνώντας πως η ομάδα έχει περιέλθει σε μια αντικειμενικά δύσκολη κατάσταση όσον αφορά τη σωτηρία, γεγονός που οδήγησε τις δύο πλευρές στην ανωτέρω από κοινού απόφαση.

Η Μ.Ε.Ν.Τ. ευχαριστεί θερμά τον coach Ποργιόπουλο αναγνωρίζοντας το σθένος και τον επαγγελματισμό με τον οποίο εργάστηκε καθόλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα και του εύχεται κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Παράλληλα ανακοινώνει πως ο coach Θεόδωρος Γιοβάννης θα αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου».