Παρελθόν από τον Πανιώνιο ο Μπιτζάνης

Ο Πανιώνιος δεν τα κατάφερε απέναντι στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, γνωρίζοντας την τρίτη συνεχόμενη ήττα του. Το αποτέλεσμα αυτό, έφερε εξελίξεις στην ομάδα της Νέας Σμύρνης καθώς ο Γιώργος Μπιτζάνης αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο. 

Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Πανιώνιος ΓΣΣ – Panionios Basketball Men ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Μπιτζάνη.

Ευχαριστούμε τον κο Μπιτζάνη για τον επαγγελματισμό και την συνεισφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Ακολουθεί η επιστολή παραίτησης του πρώην προπονητή, η οποία και έγινε δεκτή από την διοίκηση.

«Ύστερα από τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα και μετά το τέλος του κυριακάτικου παιχνιδιού με τον Κρόνο αποφάσισα να παραιτηθώ από την τεχνική ηγεσία του τμήματος μπάσκετ του Πανιωνίου. Θεωρώ ότι είναι το καλύτερο σε αυτήν την δύσκολη συγύρια για την ομάδα. Ο Πανιώνιος είναι μεγάλη ομάδα, υπεράνω προσώπων και θα βρει τον δρόμο του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες, όλο το επιτελείο μου και φυσικά την διοίκηση της ομάδας για την αμέριστη συμπαράσταση τους σε όλη αυτή την κοινή μας πορεία των 16 μηνών . Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τους φιλάθλους της ομάδας που ήταν πάντα δίπλα μας σε καλές και άσχημες στιγμές. Να είστε όλοι καλά και καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου».