Παρελθόν ο Μπαξεβάνης

Το τέλος μιας επιτυχημένης συνεργασίας ανακοίνωσε ο Ερμής, καθώς παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο Αντώνης Μπαξεβάνης.

Αναλυτικά:

«Ο Ερμής Λαγκαδά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Αντώνη Μπαξεβάνη ύστερα από το τέλος της φετινής σεζόν η οποία στέφθηκε από την παραμονή της ομάδας στην Α2 και την κατάκτηση της 10ης θέσης η οποία είναι η καλύτερη στην 4η στην παρουσία της ομάδας στη 2η τη τάξει Εθνική κατηγορία. Το ρευστό κλίμα και η αβεβαιότητα που επικρατεί στον χώρο, υποχρεώνουν τον σύλλογο να δημιουργήσει νέες συνθήκες λειτουργίας τηρώντας παράλληλα στάση αναμονής για τις δυσοίωνες εξελίξεις στο μπάσκετ αλλά και στον αθλητισμό γενικότερα. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το τεχνικό επιτελείο και κυρίως στον Αντώνη Μπαξεβάνη ο οποίος με τη δουλειά και το ήθος του αφήνει τις καλύτερες των εντυπώσεων σε όλο τον Λαγκαδά».

Οσον  αναφορά τα νεότερα της ομάδας, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κυρίως με τους νεαρούς αθλητές της ομάδας υπό την καθοδήγηση του Στέφανου Πέρκου (άμεσος συνεργάτης Αντώνη Μπαξεβάνη) ενώ παράλληλα θα ξεκινήσει το πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης των νεαρών παιδιών με το έτερο συνεργάτη και γυμναστή Σταύρο Ευγενιάδη. Ωστόσο, στα πλαίσια της μεταβατικής περιόδου θα δοκιμαστούν και κάποιοι νεαροί αθλητές οι οποίοι έχουν προταθεί στον σύλλογο.

Οι εξελίξεις τόσο στο θέμα του προπονητή όσο και στην ανανέωση συνεργασίας με τους υπάρχοντες αθλητές του συλλόγου, θα καθοριστούν από το επόμενο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας που θα γίνει την προσεχή Πέμπτη, στο οποίο αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον οι εισηγήσεις του προέδρου της ομάδας κου Δημήτρη Χρηστίδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την εβδομάδα που πέρασε η διοίκηση δεξιώθηκε το τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές της ομάδας τους οποίους και ευχαρίστησε για τη συνεργασία και την επιτυχημένη χρονιά. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στη ταβέρνα του χορηγού Μαρίνου Σιδέρη παρουσία του έτερου χορηγού της ομάδας, κου Γιώργου Γρηγορούδη, ιδιοκτήτης του bar “M” που κάλυψε πλήρως το κόστος της εκδήλωσης.

Τέλος, μετά το πέρας της εκδήλωσης οι αθλητές της ομάδας εξοφλήθηκαν τον 8ο μισθό τους,  ενώ η πληρωμή του 9ου και 10ου μισθού θα γίνει στις αρχές Ιουνίου και Ιουλίου κάτι που εντυπωσίασε τους παίκτες, οι οποίοι διαπίστωσαν για άλλη μια φορά τη θετική εξαίρεση που αποτελεί για τον χώρο ο Ερμής.