Παρελθόν ο Περδικάρης από τον Ιωνικό

Τη λύση της συνεργασίας με τον Ανδριανό Περδικάρη ανακοίνωσε ο Ιωνικός Νικαίας μέσω ανακοίνωσης στην οποία αναφέρει ότι στην ομάδα θα συνεχίσουν μόνο όσοι δίνουν το 110% των δυνατοτήτων τους.

Η ανακοίνωση:

-“O A.O. Iωνικός Νικαίας – Βarista Brothers ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον αθλητή Ανδριανό Περιδκάρη.

Ο Α. Περδίκαρης ήλθε στην Ομάδα μας από τον Α.Σ. Δουκα  – όπου αγωνίσθηκε μέχρι τα μέσα της αγωνιστικής περιόδου 2015-16 – και αγωνίσθηκε στον Ιωνικό  από την έναρξη της περιόδου μέχρι και σήμερα”.

-“Γνώμονας της προσπάθειας που αναλάβαμε στην αρχή της αγωνιστικής χρονιάς ήταν ο Ιωνικός Νικαίας να ανταποκριθεί αγωνιστικά και αξιακά στην Ιστορία της Ομάδας.

Παρά τις δυσκολίες που επέβαλε η παρατεταμένη αναμονή της οριστικοποίησης της κατηγορίας που θα αγωνιστούμε, τις χρηματικές απαιτήσεις της προηγούμενης διοίκησης, και τα όποια λάθη κάναμε στον σχεδιασμό, καταφέραμε προοδευτικά να βελτιωθούμε, τόσο ως προς τα αποτελέσματα όσο και προς την δημιουργία ενός συνόλου που δίνει μάχες κάθε στιγμή.

Δώσαμε και πρώτες και δεύτερες ευκαιρίες ακόμα και σε αθλητές που και στο παρελθόν δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την χρονιά στον σύλλογο που υπέγραψαν. Όλα όμως έχουν όρια.

Ως προς ένδειξη σεβασμού στην υπόλοιπη Ομάδα και στον Φίλαθλο κόσμο του Ιωνικού, συνεχίζουμε από εχθές με τα παιδιά-αθλητές που δεθήκαμε, που δίνουν το 110% των δυνατοτήτων τους κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα.

Μαζι με τον Κόσμο της Ομάδας θα επιδιώξουμε να φτάσουμε όσο ψηλα μπορούμε και αξίζουμε.

Με τ’ Αστερι στην Καρδιά μου Συνεχιζω”.