Παρελθόν Χατζούλης-Μιχαηλίδης από τους Μαχητές

Μία επιτυχημένη σεζόν ολοκληρώθηκε για τους Μαχητές, τερματίζοντας στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, την υψηλότερη θέση μετά τη συνένωση της ομάδας με το Πειραματικό. Η δουλειά όμως έχει ήδη ξεκινήσει εν όψει της νέας χρονιάς με τους Μαχητές να αποφασίζουν να πορευτούν με ένα νέο αγωνιστικό πλάνο. Σε αυτό δεν περιλαμβάνονται οι Γιάννης Χατζούλης και Αλκης Μιχαηλίδης με τον σύλλογο να τους ευχαριστεί για την προσφορά τους. 

Αναλυτικά:

«Η ομάδα μας τελείωσε χθες με επιτυχία τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην πρώτη ολοκληρωμένη χρονιά της Β Εθνικής τα τελευταία 3 χρόνια. Ο τελικός απολογισμός των 19 νικών και των 7 ηττών μας φέρνει στην τιμητική 4η θέση του φετινού πρωταθλήματος. Η φετινή χρονιά αποτελεί την πλέον επιτυχημένη χρονιά των Μαχητών στη Β Εθνική μετά τη συνένωση με το Πειραματικό και την δεύτερη πιο επιτυχημένη χρονιά αν εξαιρέσουμε τη χρονιά 2014-15 που συνοδεύτηκε με την άνοδο μας στην Α2.

Ο coach Γιάννης Χατζούλης με τους συνεργάτες του από πέρσι έφτιαξε μια ομάδα με πολύ καλή χημεία και ξεκάθαρους ρόλους και αυτό φάνηκε και μέσα στο γήπεδο αφού η ομάδα του σίγουρα έκλεψε φέτος θετικά τις εντυπώσεις στον 4ο όμιλο της Β Εθνικής.
Μέσα από τις κινήσεις που ήδη έχουν γίνει αλλά και αυτές που θα ανακοινωθούν στο προσεχές μέλλον η Διοίκηση της ομάδας έχει διαλέξει να πορευτεί με ένα νέο αγωνιστικό πλάνο με πολύ μεγαλύτερη σύνδεση των αγωνιστικών τμημάτων με το ανδρικό τμήμα. Σε αυτό το νέο πλάνο θα υπάρξουν αλλαγές στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Γιάννης Χατζούλης υπηρέτησε το σύλλογο μας με συνέπεια, επαγγελματισμό και την ευδιάκριτη ευγένεια που τον χαρακτηρίζει. Ήταν και παραμένει για εμάς ένα «Κύριος» με Κ κεφαλαίο. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του αυτά τα 2 χρόνια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον επόμενο μπασκετικό του σταθμό. Το ίδιο ευχόμαστε και στον βοηθό του Άλκη Μιχαηλίδη που πρόσφερε τα μέγιστα τα τελευταία 2 χρόνια στην ομάδα μας.
Σχετικά με το νέο αγωνιστικό πλάνο που έχει δρομολογήσει η Διοίκηση μας , θα υπάρξουν ανάλογες ανακοινώσεις τις προσεχείς ημέρες».