Παρουσιάστηκε η Καρδίτσα

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που έγινε την Πέμπτη (21/10) στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας, ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας παρουσίασε την ανδρική ομάδα για την περίοδο 2021-22, καθώς και τους χορηγούς της αγωνιστικής εμφάνισης.

Το «παρών» έδωσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.Τιμόθεος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καρδίτσας Κωστής Νούσιος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Καραγιάννης, ο Δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος, εκπρόσωποι των φορέων και της αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι των χορηγών εταιριών, το Δ.Σ. του συλλόγου, αθλητές και προπονητές των ακαδημιών και φίλοι της ομάδας.

Ο πρόεδρος του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας Χρήστος Δεληγιάννης, μίλησε για τη σημασία της εκδήλωσης, η οποία καταρχήν σηματοδοτεί την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο για αγώνες πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το Σάββατο και τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανερυθραϊκό. Επίσης, τόνισε πως είναι πολύ σημαντική η στήριξη που παίρνει η ομάδα από τις επιχειρήσεις, με συνεργασίες που κρατούν πολλά χρόνια, ενώ αναφέρθηκε και στους φορείς, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Καρδίτσας, που βρίσκονται στο πλευρό του ΑΣΚ. Όπως ανέφερε, η συγκυρία είναι ευνοϊκή, γιατί στην Καρδίτσα επιστρέφει για να αγωνισθεί ο μεγάλος Γιάννης Μπουρούσης, αποδεικνύοντας τη αγάπη του για το μπάσκετ και τον τόπο του.

Στη συνέχεια, την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κ. Νούσιος και ο Δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος. Όλοι τους ευχήθηκαν καλή σεζόν με υγεία στην ομάδα, τονίζοντας τη στήριξή τους στον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας. Χαιρετισμούς απέστειλαν Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας και οι βουλευτές Καρδίτσας Γιώργος Κωτσός και Ασημίνα Σκόνδρα.

Ακολούθησε η παρουσίαση των χορηγών της αγωνιστικής εμφάνισης για την περίοδο 2021-22:
Μέγας Χορηγός: ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ
Αργυρός Χορηγός: ΘΕΟΝΗ – Φυσικό Μεταλλικό Νερό
Χορηγός: Μέλι ΑΤΤΙΚΗ
Χορηγός: Illy – κατάστημα Καρδίτσας
Χορηγός: KSD – Business Solutions
Από πλευράς των χορηγών, το λόγο έλαβαν ο διευθυντής Marketing της ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Ε. – Βιολογικό Χωριό Αλέξανδρος Παναγούλιας, ο Διευθυντής Διοικητικού της ΘΕΟΝΗ – Φυσικό Μεταλλικό Νερό Θεόνη-Theoni Natural Mineral Water Δημοσθένης Αναστασίου, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ILLY Καρδίτσας Αχιλλέας Πούλιος – illy Αχιλλέας Πούλιος , ενώ μηνύματα στήριξης και εμπιστοσύνης προς την ομάδα έστειλαν ο πρόεδρος της ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ ΑΕΒΕ – Μέλι Αττική – Meli Attiki Γιώργος Πίττας, καθώς και ο πρόεδρος της KSD KSD BUSINESS SOLUTIONS Κωνσταντίνος Δεριζιώτης.
Στη συνέχεια, έγινε η παρουσίαση της ομάδας για την περίοδο 2021-22, δηλαδή όλων των προπονητών, μελών του επιτελείου, των ιατρών και φυσικοθεραπευτών. Ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος έλαβε τελευταίος το λόγο μέσα σε αποθέωση, ζήτησε τη στήριξη του κόσμου και τη συμπαράσταση όλων για να πετύχει η ομάδα κάτι μοναδικό.
Μετά την εκδήλωση όλα τα τμήματα των ακαδημιών φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας.