Παρουσιάστηκε ο Διαμαντάκος από το Αγρίνιο

Λιτός και περιεκτικός εμφανίστηκε ο Γιάννης Διαμαντάκος στην παρουσίασή του για την ανάληψη του ΑΟ Αγρινίου. Ο νέος προπονητής αναγνώρισε τις δυσκολίες του έργου του και έθεσε ως πρωταρχικό στόχο να γεμίσει ξανά το γήπεδο ο κόσμος του Αγρινίου και να στηρίξει την ομάδα. Αγωνιστικός στόχος για την ομάδα τέθηκε το… επόμενο παιχνίδι, καθώς θέλησε κατ’ αυτόν τον τρόπο να δείξει τη φιλοσοφία του ως προπονητής.

Το νέο προπονητή προλόγισε ο πρόεδρος του συλλόγου Περικλής Γερμανός τονίζοντας: «Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας το νέο μας προπονητή, Γιάννη Διαμαντάκο, ένα άνθρωπο γνωστό στο χώρο του μπάσκετ αλλά και στην πόλη του Αγρινίου. Δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε, έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν πετυχαίνοντας δύο ανόδους. Ο νέος μας προπονητής διαδέχεται τον Χρήστο Μυριούνη που με την επιτυχημένη του θητεία 27 μήνες, πρόσφερε στο σύλλογό μας. Επειδή είμαστε ομάδα που δεν έχουμε στόχο να αλλάζουμε συνέχεια προπονητές και το έχουμε αποδείξει τα έξι χρόνια που ασχολούμαστε με την ομάδα (έχουμε αλλάξει δύο προπονητές), στόχος μας είναι ο Γιάννης (σ.σ. Διαμαντάκος) να παραμείνει και να οδηγήσει ξανά την ομάδα ψηλά στους στόχους που είχαμε θέσει εξ αρχής του πρωταθλήματος. Θέλω να ευχηθώ πάνω από όλα υγεία σε όλους και μέσα από τις προπονήσεις να βγούνε οι στόχοι μας».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Διαμαντάκος που στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε:« Σας ευχαριστώ που ήρθατε σήμερα. Ευχαριστώ και το δ.σ. της ομάδας. Για μένα είναι πάρα πολύ ευχάριστο που γυρνάω στην πόλη του Αγρινίου. Υπάρχει μια αντικειμενική δυσκολία στην ομάδα γιατί το έφεραν έτσι οι συγκυρίες που πρέπει να ξεκινήσω εγώ σχεδόν μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου. Θα κάνουμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια έτσι ώστε στο τέλος της σεζόν να έχουμε πετύχει το στόχο μας. Δε νομίζω ότι η χρονική στιγμή είναι για λόγια, χρειαζόμαστε δουλειά. Να ευχαριστήσω ξανά το δ.σ. του Α.Ο. αλλά και αρκετό κόσμο που ήδη με προσέγγισε και αυτό μου είναι πολύ ευχάριστο.
Πρωταρχικός στόχος για μένα είναι να γεμίσουμε πάλι πολύ γρήγορα το γήπεδο. Σίγουρα ο κόσμος μπορεί να έχει μια κάποια πικρία και απογοήτευση με τα άσχημα αποτελέσματα. Στον αθλητισμό όμως δεν έχει κανείς συμβόλαιο με την επιτυχία. Τα άσχημα αποτελέσματα μπορεί να υπάρχουν, οι φίλοι του Α.Ο. όμως πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές. Αυτή λοιπόν τη δύσκολη στιγμή, έχουμε πολύ μεγάλη ανάγκη από τη στήριξη του κόσμου και αυτό περιμένω να δω στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι. Σε ότι έχει να κάνει στο εκτός έδρας παιχνίδι που έρχεται, εμείς θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερο ώστε να γυρίσουμε με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα».

.
Διαβάστε ακόμη…