“Παρών” οι αρχηγοί Γιαουρτόγλου και Καλλανιώτης

Η σχέση τους κρατάει χρόνια και αυτό δεν θα άλλαζε τη νέα σεζόν! Ο Πανερυθραϊκός, ανακοίνωσε την παραμονή των αρχηγών του, Τάσο Καλλιανιώτη και Λουκά Γιαουρτόγλου!

Συγκεκριμένα, ο Καλλιανιώτης θα συνεχίσει για 13η χρονιά στον οργανισμό, ενώ ο Γιαουρτόγλου για 9η και μαζί θα αποτελούν τους μέντορες των νεαρότερων!


H ανακοίνωση:

«Με τους αρχηγούς παρόντες το νέο Μοντέλο Ανάπτυξης του Πανερυθραϊκού!

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ, με ιδιαίτερη χαρά και σεβασμό στην ιστορία του, ανακοινώνει ότι οι αρχηγοί μας, Τάσος Καλλιανιώτης και Λουκάς Γιαουρτόγλου, θα συνεχίσουν να ηγούνται της ομάδας μας, βροντοφωνάζοντας «παρών» και στο μεγαλόπνοο πρότζεκτ του νέου Μοντέλου Ανάπτυξης του Συλλόγου!

Ο «Captain» Τάσος Καλλιανιώτης θα φορά τη φανέλα του Πανερυθραϊκού μας για ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ διαδοχική σεζόν, ενώ για τον έτερο αρχηγό της ομάδας μας, Λουκά Γιαουρτόγλου, αυτή θα είναι η ΕΝΑΤΗ συνεχόμενη χρονιά του στα «ερυθρόλευκα»!

Οι δύο αρχηγοί και ηγέτες της ανδρικής μας ομάδας, που έχουν «γράψει» τη δική τους ιστορία με τη φανέλα του Πανερυθραϊκού, δεν θα μπορούσαν λοιπόν παρά να είναι παρόντες και στο νέο εγχείρημα Ανάπτυξης του Συλλόγου, ώστε να καθοδηγήσουν και να εμπνεύσουν τους νεαρούς συμπαίκτες τους, μεταφέροντας την εμπειρία τους και αποτελώντας παράλληλα τους ιδανικούς πρεσβευτές της φιλοσοφίας του Πανερυθραϊκού μας.

Τάσο και Λουκά, Καλή Δύναμη με Υγεία και ΜΑΖΙ θα συνεχίσουμε να «γράφουμε» ιστορία!»