“Παρών” ο Ναούμης στο ματς με το Μαρούσι

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για το αυριανό (27/1, 16:00) ματς κόντρα στο Μαρούσι, ματς με το οποίο ολοκληρώνεται και ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση κρίνεται ιδιαίτερης βαθμολογικής σημασίας και για τις δύο ομάδες όμως για τους «βυσσινί» είναι μία ευκαιρία ώστε να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να πάρουν βαθμολογική “ανάσα” για να δουν με καλύτερες προοπτικές το μέλλον της στην κατηγορία.

Για την κρίσιμη αυτή αναμέτρηση ο τεχνικός της ΑΕΛ Χρήστος Χασανίδης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς ο Σωκράτης Ναούμης ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης από την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος μέχρι τώρα. Ο νεαρός γκαρντ θα πάρει χρόνο συμμετοχής από το τεχνικό επιτελείο στην προσπάθεια της ομάδας να παρουσιαστεί ακόμη πιο ανταγωνιστική.
Τα ευχάριστα δεν σταματούν για την ΑΕΛ καθώς το πρόβλημα τραυματισμού του ξεπέρασε και ο Χρήστος Γκογκίδης που επίσης θα βρίσκεται στη διάθεση του Χασανίδη.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ αναφερόμενος στο ματς κόντρα στο Μαρούσι δήλωσε: «παρά τα γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε θα πρέπει να βρούμε την ψυχική μας ηρεμία, την δύναμη, τον αθλητικό εγωισμό και τσαμπουκά.

Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς αυτό ως τελικό, να αποδείξουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα και πως η βαθμολογική μας θέση μας αδικεί.

Το Μαρούσι είναι μια σκληρή ομάδα με ιδιαίτερη αφοσίωση στην άμυνα και για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και να παίξουμε ως ομάδα. Καλούμε τον κόσμο της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθειά μας».