Πατάει παρκέ το μεσημέρι της Δευτέρας ο Φίλιππος Βέροιας

Άπαντες ή σχεδόν άπαντες παρόντες θα δηλώσουν το μεσημέρι της Δευτέρας 22/8 οι παίκτες του Φίλιππου Βέροιας. Το προπονητικό επιτελείο του συλλόγου, οι Γκίμας-Μπλατσιώτης περιμένουν στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας όλους τους παίκτες, πλην του Γκρέγκορι Πάρος. Ο τελευταίος έχει άδεια και βρίσκεται στις ΗΠΑ, απ΄ όπου και θα επιστρέψει στις 25 του μήνα.

A.S._Filippos_Veroias_Basketball_LogoΗ ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει

“Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης ενημερώνει ότι η πρώτη συνάντηση της ομάδας για την νέα αγωνιστική σαιζόν, που θα την βρει στον Βόρειο Όμιλο της Β’ Εθνικής, θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας την Δευτέρα 22 Αυγούστου. Θα προηγηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός και κατόπιν υπό την καθοδήγηση του προπονητικού διδύμου των Γκίμα και Μπλατσιώτη θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας.
Παρόντα θα είναι όλα τα νέα αποκτήματα της ομάδας εκτός του Gregory Paros, ο οποίος βρίσκεται με άδεια στις ΗΠΑ και θα ενσωματωθεί στο προπονητικό πρόγραμμα την Πέμπτη 25 Αυγούστου. Ώρα συνάντησης έχει οριστεί η 15.00. Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της προετοιμασίας και των φιλικών αγώνων θα δοθούν μόλις αυτό πάρει την οριστική του μορφή.
Ευχόμαστε η ομάδα μας να έχει μια καλή αγωνιστική χρονιά απαλλαγμένη από κακοτυχίες και τραυματισμούς και πάνω απ’ όλα ο φίλαθλος κόσμος της πόλης να ταυτιστεί με την ομάδα και να αγκαλιάσει την προσπάθειά της”.