Πελεκάνος: «Να μην έχουμε νεκρά διαστήματα με την Κύμη»

pelekanosΜε το μυαλό στην Κύμη, βρίσκεται ο Πανιωνιος εν όψει της 3ης αγωνιστικής  της β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος το απόγευμα (5μ.μ.) του Σαββάτου στο κλειστό της Νέας Σμύρνης. Ο Νίκος Οικονόμου έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και άπαντες περιμένουν τον κόσμο να δώσει ζωηρό παρόν στο πρώτο επίσημο παιχνίδι εντός έδρας.

“Κάναμε τρεις νίκες ως τώρα στο κύπελλο, είμαστε σε καλή κατάσταση αλλά έχουμε περιθώρια βελτίωσης σαν ομάδα, υπάρχει πολύ καλή χημεία και καλό κλίμα. Αυτό είναι βασικό στοιχείο σε μια ομάδα” εξηγεί ο Μιχάλης Πελεκάνος, που αποτελεί ένα από τα “ισχυρά όπλα” του “Ιστορικού” και προσθέτει: “Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις και μέχρι τώρα τα αποτελέσματα το δικαιώνουν αυτό. Το τεχνικό επιτελείο κάνει καλή δουλειά και αυτό έχει επίδραση στο παιχνίδι μας”.

Όσο για την αναμέτρηση του κυπέλλου με την Κύμη, σχολίασε: “Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σαράντα λεπτά και να μην έχουμε νεκρά διαστήματα. Να παίξουμε την δυνατή άμυνα που είναι και το στοιχείο της ομάδας και εάν τα κάνουμε αυτά πιστεύω ότι θα έχουμε τύχη στο παιχνίδι”. Ο Μιχάλης Πελεκάνος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην παρουσία του κόσμου λέγοντας πως “περιμένουμε την στήριξη του κόσμου, τον θέλουμε δίπλα μας όλη την χρονιά για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας”.