Πενταζίδης: «Οι ατζέντηδες έλεγαν με μυνήματα μην κατεβείτε στην προπόνηση»

Η ήττα αλλά και η απώλεια διαφοράς από τον Αρκαδικό έχει φέρει σε δύσκολη θέση την Καβάλα και ο Νίκος Πενταζίδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Πρωινή «93,7» αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα, ενώ παράλληλα τα έβαλε με τους ατζέντηδες οι οποίοι παρακινούσαν αθλητές να μην κατέβουν στις προπονήσεις:

«Έχω δει το ματς 3-4 φορές, άλλα είπαμε στις προπονήσεις και δυστυχώς έχουμε φτάσει στο σημείο κάποιοι παίκτες να μη μπορούν να ακολουθήσουν κάποια πράγματα που λέμε. Να παίρνουν ατομικές πρωτοβουλίες που δε βοηθάνε σε καμία περίπτωση την ομάδα. Μπορώ να τα δεχτώ όλα, να μη μπορέσουμε να σκοράρουμε στην επίθεση, να μη βάζουμε το σουτ αλλά δε δέχομαι όταν κάποιος παίζει εγωιστικά.

Υπήρχε έλλειψη πάθους για την ομάδα. Με εξαίρεση το Ντιαλό που ξεκίνησε πεντάδα και έδειξε πάθος, ήθελε να παίξει. Με τους υπόλοιπους είχαμε μεγάλα προβλήματα. Μπαίνει το εγώ αντί για το εμείς… Τα παιδιά είναι νεαρά και δείχνουν ένα πρόσωπο εκτός έδρας, εντελώς διαφορετικό. Υπάρχουν και τα προβλήματα όλη την εβδομάδα. Επίσης είχαμε μηνύματα από ατζέντηδες που να λένε μην κατεβείτε στην προπόνηση. Για το δικό τους συμφέρον, στέλνανε μηνύματα στους παίκτες. Υπάρχουν διάφορα θέματα μέσα στην ομάδα.  Προσπάθησα να μιλήσω τους παίκτες και να επικεντρωθούν στο ματς. Δυστυχώς είναι κάτι το οποίο δε μπόρεσε να γίνει…».

Όσον αφορά στις πιθανότητες αποφυγής του υποβιβασμού: «Σίγουρα πρέπει να αλλάξουμε πρόσωπο αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες. Δε μιλάμε για απευθείας παραμονή. Έχουμε ως στόχο να αποφύγουμε τον απευθείας υποβιβασμό. Με την εικόνα που δείχνουμε δυστυχώς, είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Ο προπονητής λέει κάποια πράγματα αλλά δε μπαίνει μέσα να παίξει…»