Περάστε ελεύθερα…

Η δυναμική παρουσία των οπαδών του ΓΠΣ Χαλκίδας στο ματς με την Έξω Παναγίτσα ήταν απ’ τα βασικά “γρανάζια” για το πολύτιμο διπλό της ομάδας του Γιώργου Βελισσαράκου στην πρεμιέρα της Γ’ εθνικής. Αυτή η παρουσία δεν πέρασε απαρατήρητη απ’ τους ιθύνοντες τον σύλλογο, οι οποίοι εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους οπαδούς τους, αλλά συνάμα και ανοικτή πρόσκληση ενόψει του αγώνα της 2ης αγωνιστικής! Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, στο ματς με το Ηράκλειο στο κλειστό της Κανήθου η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους τους φίλους του μπάσκετ…

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:
Ο Γυμναστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Χαλκίδας, θα επιθυμούσε να ευχαριστήσει τους εκατοντάδες φανατικούς φιλάθλους του, που συμπαραστάθηκαν με τον πιο ιδανικό τρόπο, στο τοπικό Χαλκιδέικο ντέρμπι με την Έξω Παναγίτσα, που έγινε την Κυριακή και τελείωσε με θρίαμβο της ομάδας μας με 80-89. Η παρουσία τους και οι εκδηλώσεις συμπαράστασης προς την ομάδα, έδωσαν μεγάλο κίνητρο και ψυχολογική ώθηση για την νίκη. Επίσης ζητάμε συγγνώμη για όλο αυτό τον κόσμο μας, που έμεινε έξω από το γήπεδο της Πειραϊκής – Πατραϊκής, λόγω της μικρής χωρητικότητας του.

Γι αυτούς τους λόγους, θέλοντας να τους ανταμείψουμε και να δείξουμε το πόσο τους θέλουμε κοντά μας, τους καλούμε στον πολύ δύσκολο αγώνα της Κυριακής 24-10-2010, με το Ηράκλειο Κρήτης που θα γίνει στην Κάνηθο στις 17:00 και ανακοινώνουμε ότι θα υπάρχει ελεύθερη είσοδος για όλους τους φιλάθλους. Η κίνηση αυτή της διοίκησης του Γυμναστικού Συλλόγου, γίνεται για να ευχαριστήσει τον κόσμο του, αλλά να δώσει κι ένα επιπλέον κίνητρο σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Χαλκίδας, να έρθει στον συγκεκριμένο αγώνα και να ενισχύσει ηθικά την ομάδα μας.

Τέλος στον μεγάλο αντίπαλο μας στο τοπικό ντέρμπι, ΑΕ Έξω Παναγίτσας, ευχόμαστε καλή επιτυχία στο τοπικό πρωτάθλημα. Στο νέο μεγάλο μας αντίπαλο, την ιστορική ομάδα του Ηρακλείου, τους καλωσορίζουμε στην Χαλκίδα και θα αποδείξουμε ακόμη μια φορά το φιλόξενο πνεύμα των Χαλκιδέων, που είναι ταυτόσημο με την πανέμορφη και ιστορική πόλη μας.