Γκίμας: «Περήφανοι για τις καθαρές νίκες»

gkimasΤο Παγκράτι αντιμετωπίζει το Σάββατο (12/3), ο Φίλιππος Βέροιας σ΄ενα ματς το οποίο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων.  Ο Δημήτρης Γκίμας μίλησε στο filipposbc.gr. εν όψει της αναμέτρησης αναφέροντας :

“Μετά την άσχημη ήττα του περασμένου Σαββάτου προσπαθήσαμε να ανασυνταχθούμε  ψυχολογικά και να διορθώσουμε λάθη που κάνουμε στα παιχνίδια. Η αλήθεια είναι ότι χάσαμε έδαφος. Η πορεία μας μέχρι τώρα δηλώνει ότι είμαστε μαχητικοί, είμαστε ανταγωνιστικοί αλλά όχι αποτελεσματικοί στην κατάκτηση της νίκης.

Έχουμε χάσει επτά παιχνίδια με διαφορά από ένα μέχρι έξι επτά πόντους κι έχουμε κερδίσει τέσσερα με τον ίδιο τροπο. Πρέπει αυτή την διαφορά να την αντιστρέψουμε. Αν το καταφέρουμε θα μείνουμε στην κατηγορία. Δεν είναι εύκολο ούτε όμως κι ακατόρθωτο.

Μας χωρίζει ένας βαθμός από το Περιστέρι το οποίο όμως φιλοξενούμε στη Βέροια στο τέλος. Έχουμε δυσκολότερο πρόγραμμα αλλά η Α2 είναι η κατηγορία των εκπλήξεων και των ανατροπών. Στα αρνητικά θα πρέπει να προσθέσουμε την συνεχιζόμενη απουσία του Τοζιου ο οποίος μόλις τώρα αρχίζει να τρέχει χαλαρά.

Δεν είμαστε όμως μια ομάδα που ψάχνει δικαιολογίες. Από την αρχή γνωρίζαμε που πάμε ποιοι και πόσοι είμαστε. Αν δεν πιστεύαμε και δεν αγαπούσαμε αυτό που κάνουμε δεν θα ξεκινούσαμε. Είμαστε μια ομάδα περήφανη για τις καθαρές νίκες της και αξιοπρεπής στις πολλές ήττες της. Ταμείο στο τέλος.”