Πετυχημένο 100% το σεμινάριο του ΣΕΠΚ στη Σάμο

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το τοπικό σεμινάριο του ΣΕΠΚ που διεξήχθη στη Σάμο. Κατά τη διάρκεια του άκρως εποικοδομητικού για τους παρευρισκομένους διημέρου (Παρασκευή 17-Σάββατο 18/6) οι καταξιωμένοι προπονητές Γιάννης Χριστόπουλος, Θανάσης Παπαχατζής και Γιώργος Τσεμπέρης παρέθεσαν πολύ καλές ομιλίες, μεταφέροντας τις πλούσιες εμπειρίες τους σε όσους έδωσαν το “παρών”.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος αναφέρθηκε στην ατομική άμυνα και στις κινήσεις ψηλών κοντά στο καλάθι. Ο Θανάσης Παπαχατζής παρουσίασε τα προγράμματά του όσον αφορά την πάσα στο σύγχρονο μπάσκετ και τη χρησιμοποίηση της ντρίμπλας, ενώ τέλος ο Γιώργος Τσεμπέρης παρέθεσε τις ιδέες του όσον αφορά την επίθεση για παιδικές ηλικίες και την επίθεση “ένας εναντίον ενός”.

Στο τέλος του σεμιναρίου ο Γενικός Γραμματέας της ΤΕ ΕΟΚ Σάμου κ. Κώστας Βογιατζής επέδωσε αναμνηστικό της επιτροπής στον κ. Θανάση Παπαχατζή για τον ΣΕΠΚ, ο κ. Δημήτρης Βογιατζής (προπονητής της Μικτής Σάμου και του Κούρου) επέδωσε αναμνηστικό στον κ. Θανάση Παπαχατζή, ο κ. Κώστας Κηρυκόπουλος (προπονητής του Καρλοβάσου) στον κ. Γιώργο Τσεμπέρη και ο κ. Γιάννης Μαραθοκαμπίτης (προπονητής πλέον της Αναγέννησης) στον κ. Γιάννη Χριστόπουλο. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι στο σεμινάριο βοήθησαν με την παρουσία τους (ως ομάδα επίδειξης) αθλητές των παιδικών ομάδων του Κούρου και της Αναγέννησης.