Πλήρης εν όψει πρεμιέρας η Καρδίτσα

Τις παγίδες της πρεμιέρας θέλει να αποφύγει το Σάββατο (06/10, 17:00) ο Α.Σ.Καρδίτσας, ώστε να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Α2. Η πρεμιέρα, γίνεται στο παλιό κλειστό του ΔΑΚ, σε έναν αγώνα που όλες οι πληροφορίες δείχνουν πως θα είναι πιθανότατα το τελευταίο στην παραδοσιακή έδρα του Α.Σ.Κ., πριν τη μετακόμιση στο νέο κλειστό γυμναστήριο στη συνοικία Αγ.Παρασκευής.

Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται σε πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς και προετοιμάζονται για ένα δύσκολο ματς απέναντι στο Παγκράτι, που μετά από δυο σεζόν επέστρεψε στην Α2 Εθνική. Οι «ροσονέρι» μπορεί να απουσίασαν τις δυο τελευταίες σεζόν, όμως είναι από τις πλέον παραδοσιακές δυνάμεις της κατηγορίας και μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες ενισχύθηκε σημαντικά στις μεταγραφές της τελευταίας στιγμής, με αποτέλεσμα να ισχυροποιηθεί σημαντικά. Ο Α.Σ.Κ. θέλει να μπει νικηφόρα στο πρωτάθλημα, στοχεύοντας να εκμεταλλευθεί το πλεονέκτημα της έδρας και το φίλαθλο κόσμο που βρίσκεται πάντοτε δίπλα του.

Αμφίρροπο και απρόβλεπτο το πρωτάθλημα
Ίσως το πιο απρόβλεπτο και συναρπαστικό πρωτάθλημα ξεκινά το Σάββατο για την Α2, καθώς κανείς δε μπορεί να κάνει εκτιμήσεις για το ποια θα είναι η δυναμικότητα των ομάδων. Πολλές νέες είσοδοι στην κατηγορία, καθώς οι εννιά από τις δεκάξι ομάδες που δεν αγωνίστηκαν πέρυσι, αρκετές αλλαγές σε ρόστερ και προπονητές, με το επίπεδο του συναγωνισμού να ανεβαίνει πάρα πολύ και το πρωτάθλημα να υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις μέχρι το τέλος.

Ισχύουν οι κάρτες διαρκείας

Όπως είναι γνωστό, οι κάρτες διαρκείας διατέθηκαν για το νέο κλειστό γυμναστήριο, όμως ισχύουν κανονικά και για τον αγώνα του Σαββάτου, χωρίς όμως τη δυνατότητα για αρίθμηση θέσεων. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι για την έγκαιρη προσέλευση στο παλιό
κλειστό.

Η καθυστέρηση στην παράδοση του νέου κλειστού δεν είναι ευθύνη του Α.Σ.Κ., όμως ζητείται από τους φιλάθλους η κατανόηση για την ταλαιπωρία, με την πεποίθηση ότι το ματς του Σαββάτου, θα είναι το αποχαιρετιστήριο στο κλειστό του ΔΑΚ και πως τις επόμενες ημέρες, το νέο σύγχρονο κλειστό της πόλης μας, θα ανοίξει επιτέλους τις πύλες του.