Πλήρωσε κανονικά ο Κόροιβος Αμαλιάδας παίκτες και προπονητές…

Η απόφαση της διοίκησης του Κόροιβου Αμαλιάδας να μην αγωνιστεί στο πρωτάθλημα… express της Α2 μπορεί να ‘χε «ξενίσει» κάποιους, όμως ο σύλλογος ήταν ξεκάθαρος από την πρώτη στιγμή. Ήθελε να είναι εντάξει απέναντι σε παίκτες και προπονητικό επιτελείο, όπως είχε δηλώσει στην επεξηγηματική του ανακοίνωση, στην οποία μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά «… ο σύλλογος διέθεσε τους συνολικούς πόρους που είχε για να εξοφλήσει παίκτες και προπονητικό επιτελείο ως τα μέσα του Μάη. Αυτό μπορέσαμε να κάνουμε, κοιτώντας στα μάτια τα παιδιά της ομάδας και μιλώντας τους έντιμα και τίμια».

Και αποδεικνύει και στην πράξη ότι τηρεί τα λεγόμενά του, καθώς παρά την αγωνιστική αδράνεια και απραξία, παίκτες και προπονητικό επιτελείο κλήθηκαν να περάσουν από το ταμείο για να πληρωθούν για το μήνα Απρίλιο! «Η ομάδα μας, πιστή στην υπόσχεσή της, πάρα την αγωνιστική αδράνεια, προχώρησε σε πληρωμές των αθλητών της και του προπονητικού staff για τον μήνα Απρίλιο.
Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο Καλή Ανάσταση, υγεία και καλή επάνοδο σε όλες τις δραστηριότητες.
Καλό Πάσχα!», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ομάδας, στην οποία αξίζει κάτι παραπάνω από ένα μπράβο απ’ όλους για τη στάση της και για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους παίκτες και το προπονητικό της επιτελείο…