Ποινές αποκλεισμού σε Σβάρνα και Καράμπελα

Με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής τιμωρήθηκε ο παίκτης του Αργοναύτη, Χρήστου Σβάρνα και ο Αθανάσιος Καράμπελας του Πανελευσινιακού για τα όσα διαδραματίστηκαν στη μεταξύ τους αναμέτρηση, ενώ με έγγραφη επίπληξη τιμωρήθηκαν το Αιγάλεω και τα Ιωάννινα

Πηγή φωτό: unsplash

Η ανακοίνωση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΟΚ συνεδρίασε στο ΟΑΚΑ και κατέληξε στις εξής αποφάσεις:

*Επιβάλλει στο αθλητικό σωματείο Αιγάλεω ΑΟ την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και παράλληλης ανακοίνωσής της σε όλα τα σωματεία της διοίκησης της ΕΟΚ, για γεγονότα στον αγώνα με τον Δούκα και την πειθαρχική ποινή διεξαγωγής μίας αγωνιστικής ημέρας κεκλεισμένων των θυρών από αγώνες Πρωταθλήματος ή Κυπέλλου για γεγονότα στον αγώνα με τον Ηλυσιακό.

*Επιβάλλει στον Χρήστο Σβάρνα, αθλητή του σωματείου Αργοναύτης Τριγλιας την πειθαρχική ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής για γεγονότα στην αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό.

*Επιβάλλει στον Αθανάσιο Καράμπελα, καλαθοσφαιριστή του σωματείου με την επωνυμία Πανελευσινιακός την πειθαρχική ποινή αποκλεισμού της μίας αγωνιστικής για γεγονότα στην αναμέτρηση με τον Αργοναύτη Τριγλίας.

*Επιβάλλει στα Ιωάννινα ΣΚ την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξς και παράλληλης ανακοίνωσής της σε όλα τα σωματεία της δύναμης της ΕΟΚ. Επιβάλλει στον Γεώργιο Μαρτζούκο συνοδό του σωματείου Ιωάννινα ΣΚ, την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον κύριο αγωνιστικό χώρο των γηπέδων, όπου αγωνίζεται οποιαδήποτε ομάδα του σωματείου του, για χρονικό διάστημα σαράντα ημερών, για γεγονότα στον αγώνα με τους Ίκαρους Τρικάλων».