Πολίτης: «Να είμαστε όλοι μας απόλυτα συγκεντρωμένοι»

michalis_politis_aelΜε πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε σήμερα, η προετοιμασία της ΑΕΛ εν όψει του σαββατιάτικου (15/10) εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Χολαργό.

Η αποστολή της ΑΕΛ αναχωρεί σήμερα το μεσημέρι για την Αττική, με όλους τους παίκτες να είναι στη διάθεση του προπονητή μας, Αβραάμ Παπαδόπουλου, συμπεριλαμβανομένου και του Σάκη Κουτίνα, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος επισημαίνει για την αυριανή αναμέτρηση: «Πρόκειται για πολύ δύσκολο, απαιτητικό παιχνίδι. Ο Χολαργός έχει πολλούς έμπειρους παίκτες, οι οποίοι με ατομικές ενέργειες μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα σε κάθε αντίπαλο. Για να ανταπεξέλθουμε σ’ αυτά τα δεδομένα θα πρέπει να είμαστε δυνατοί και προσηλωμένοι από την αρχή του αγώνα και σε κάθε στιγμή του στην προσπάθεια που θα καταβάλλουμε. Έτσι, θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε το πλάνο και τη στρατηγική μας ώστε να μπορέσουμε να πάμε το παιχνίδι εκεί που θέλουμε».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο παίκτης της ομάδας μας, Μιχάλης Πολίτης: «Πρόκειται για μία ποιοτική ομάδα, έμπειρη με πολύ ταλέντο. Διαθέτει παίκτες που έχουν εμπειρία από τις μεγάλες κατηγορίες και όλοι τους ξέρουν την Α2 Εθνική πάρα πολύ καλά. Και αυτοί είναι οι παραπάνω λόγοι που εμείς θα πρέπει να είμαστε όλοι μας απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να εφαρμόσουμε αυτά που δουλεύαμε όλη την εβδομάδα».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live stream, και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε στο παρακάτω link:
https://www.youtube.com/watch?v=KkCE9Zqa1ww