Παραμένει ο Πολυδωρόπουλος στον Γλαύκο

polydwropoulosΣτο τιμόνι του Γλαύκου θα συνεχίσει ο Αλέκος Πολυδωρόπουλος με τις δίνουν τα χέρια σχεδόν αμέσως. Μετά τη  φετινή πορεία και την παραμονή της αχαϊκής ομάδας στη Γ΄εθνική, οι διοικούντες προχώρησαν σε επέκταση της συνεργασίας με τον πατρινό προπονητή.

Η ανακοίνωση:

«Δεν χρειάστηκε πολλή ώρα στο χτεσινό (06/06) Δ.Σ. να επικυρωθεί η συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας με τον Αλέκο Πολυδωρόπουλο. Και οι δύο πλευρές ήταν θετικές προς αυτή τη κατεύθυνση και έτσι επήλθε η συμφωνία. Πλέον, μπαίνει μπροστά ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική χρονιά».

Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε από το Γλαύκο, εγκρίθηκε και θα ξεκινήσει η κατασκευή του βοηθητικού κλειστού/προπονητηρίου: «Η «αποθήκη» αλλάζει μορφή! Τη νέα αγωνιστική χρονιά το κλειστό του Γλαύκου αλλάζει μορφή. Στο Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (06/06) και μετά την έγκριση του προϋπολογισμού της νέας χρονιάς αποφασίστηκε η κατασκευή του βοηθητικού γηπέδου-προπονητηρίου. Ένα σημαντικό έργο το οποίο κρίθηκε αναγκαίο για την καλύτερη λειτουργία των υποδομών του συλλόγου, οι οποίες θα μπορούν πλέον να λειτουργούν με μεγαλύτερη άνεση και θα μπορούν να εξυπηρετούν μεγαλύτερο αριθμό μικρών αθλητών. Επίσης, θα είναι δυνατή και η εξυπηρέτηση άλλων σωματείων που αναζητούν στέγη για προπονήσεις».