Προδρόμου: «Να προσέξουμε τις λεπτομέρειες»

Ακόμα μία πρόκληση έχει μπροστά του ο Αρκαδικός καθώς αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Αίολο Αστακού σ΄ενα ιδιαίτερα δύσκολο ματς. Στην ιστοσελίδα του συλλόγου, μίλησε ο Γιάννης Προδρόμου για την σαββατιάτικη αναμέτρηση, αναφέροντας:

Άλλος ένας τελικός στο ΔΑΚ Τρίπολης απέναντι στον δυνατό Αίολο Αστακου

«Ένας ακόμα τελικός για εμάς, όλα τα ματς μέχρι το τέλος θα είναι ιδιαίτερα, θα πρέπει να είμαστε για 40 λεπτά συγκεντρωμένοι να προσέξουμε τις λεπτομέρειες γιατί αυτές κάνουν τη διαφορά.
Να μείνουμε όλοι μαζί μέχρι το τέλος ενωμένοι και είμαι πεπεισμένος ότι στο τέλος θα πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα!».

Πόσο σημαντική ειναι η παρουσία του κόσμου σε αυτό το παιχνίδι και σε όλα τα εντος έδρας

«Έχουμε πει πολλές φορές ότι ο κόσμος μας είναι ο εκτός παίχτης, πόσω μάλλον τώρα που το πρωτάθλημα βρίσκεται στην κορύφωσή του. Γι’ αυτό λοιπόν τους καλούμε όλους στο γήπεδο ώστε να ενισχύσουν την προσπάθειά μας και να μας δώσουν την ώθηση που χρειαζόμαστε».

Ο Αρκαδικός θα πετυχέι στο στόχο στο τέλος της σεζόν

«Έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ ότι ο Αρκαδικός θα πετύχει τον στόχο του στο τέλος της σεζόν και όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε την παραμονή στην κατηγορία. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές μου αλλά και στη διοίκησή μας που καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες αυτές τις δύσκολες εποχές για την ελληνική κοινωνία να μας έχει απόλυτα ικανοποιημένους».