Προμηθέας: «Καλούμε τον Παναθηναϊκό ν’ αρνηθεί το ΟΑΚΑ ως έδρα του τελικού»…

Η απόφαση της ΕΟΚ να ορίσει ως έδρα του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας το ΟΑΚΑ έχει εξοργίσει τους ιθύνοντες τον Προμηθέα Πάτρας, οι οποίοι με ανακοίνωσή τους ζητούν την αλλαγή της έδρας. Μάλιστα καλούν τον Παναθηναϊκό (σε περίπτωση που πάρει το εισιτήριο για τον τελικό) να τηρήσει τους κανόνες της ισονομίας και αξιοπιστίας και να ζητήσει κι εκείνος να διεξαχθεί ο τελικός του θεσμού σε ουδέτερη έδρα.

Η ανακοίνωση των Πατρινών αναφέρει:

«Μετά την πρόχειρη και σκανδαλώδη απόφαση της απελθούσας Διοίκησης του κ. Βασιλακόπουλου που έτρεξε τη τελευταία μέρα της Διοίκησης να ορίσει ως έδρα του τελικού το ΟΑΚΑ (έδρα ενός εκ των τεσσάρων διεκδικητών) και μετά την άρνηση τελικά του αιτήματος μας από τη προσωρινή Διοίκηση της ΕΟΚ να ορίσει την έδρα του τελικού σε ουδέτερο γήπεδο καλούμε την ομάδα του Παναθηναϊκού τηρώντας τους κανόνες της ισονομίας και αξιοπιστίας του θεσμού σε από κοινού αίτημα άρνησης διεξαγωγής του τελικού στο ΟΑΚΑ και τέλεσης του σε ουδέτερη έδρα σε περίπτωση που προκριθεί στο τελικό της διοργάνωσης.

Είμαστε σίγουροι πως αν η ΕΟΚ είχε μιλήσει με τις ομάδες όπως έκανε σε όλη την διάρκεια της χρονιάς για την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης θα είχε την σύμφωνη γνώμη όλων των συμμετεχόντων για το θέμα του γηπέδου του τελικού σε ουδέτερη έδρα».

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού, πάντως δεν αναμένεται να υπάρξει επίσημη απάντηση σ’ αυτή την ανακοίνωση, καθώς όπως επισημαίνεται από στελέχη του συλλόγου, ο Προμηθέας μοιάζει λίγο… βιαστικός! Οι «πράσινοι» τονίζουν ότι ακόμη δεν έχουν πάρει το εισιτήριο για τον τελικό και πως σέβονται τον επόμενο αντίπαλό τους, το Λαύριο, εκεί όπου έχουν στραμμένο το μυαλό τους αυτή τη στιγμή.